Originally Posted by
baykus
THY 7 tl den 140 tl ye, pilançosuz milançosuz gitti.
sen hala pilanço okuyorsun... yok defter değeri.. gitçek mal gider agabey, deftere kağıda bakmaz, bu kağıt gitmez hiç bir şekilde, boşuna zaman öldürme.........
Baykuşcum ben bu hisse ile yolları ayıralı 3 yıl oldu ve bir daha buna bulaşmadım, bundan sonra da bulaşmayı düşünmüyorum. Bundan kallavi zarar edip sineye çektim, akabinde PGSUS'a geçtim ve yaptığım zararları fazlasıyla geri aldım. 666, pozitif, bahriyeli ve senin yorumların dört dörtlük, hissenin karakterini çok güzel özetliyorsunuz. Ek olarak bankanın kendisi kar elde etme amacını taşımadıklarını ifşa etti. Benim burada yaptığım tahsisli gibi çok özel konular hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere yardımcı olmaktan ibarettir. Dediğin %100 doğrudur, BİST ortamında temel rasyolarla bilançoların hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur. BİST bir kumar ortamıdır. Daha önce de dediğim gibi BİST'in yatırımcılık ortamı olduğuna inanan biri ya salaktır ya da cahil (şahsi görüşümdür).
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri