Sayfa 754/990 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Bu piyasa böyle işte, büyük konuşmayacaksın. Adamın 5 dk da dötünü keserler!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Akbank hisse başına 12 TL kâr elde etmiş bugünü bilmem ama yarın öğleye kadar bunun bir fiyatlandırmasi olur sonrasını ağa bilir

5-10 misline çıkmış kağıtlar,endekse bela..
    THY,FROTO,TUPRS,PGSUS..KOZAL..

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    temettü denen şey Türkiye gibi yüksek enflasyon olan ülkelerde hikaye...
    aslında milletin ağzından çıkan şey temettü ama biraz konuşunca anlıyorsun ki istedikleri şey karlılık.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun beni yanıltan Karakemal oldu .
    yoksa güzel pozisyondaydı
    kabahat bende, skuize gidebileceğini hesap etmeliydim çünkü vade sonu, o yüzden vahşi bi marj olmalıydı.. son düzlükte biraz short açıp en azından günü artıda kapattım, ama tabi sıkıştırmasaydı temiz 130 puanı alıp gidecektim full poz

neyse, ölenle ölünmez demiş atalarımız, satışa malsız girmenin avantajıyla kapanış eşleşmesinde asels ve tcell aldım..hisse vadelilerin kapanışında yine tacirler show izledik, arbitraj pozisyonları bunlar, tacirler sattı gitti değil yani- hisse pozisyonlarını tahtalara verdi, vadeli shortlar kapandı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hayır bir de TVF kapanacakmış(muhalefetin vaadi).O zaman endeksi ayakta tutan hisseler nokta-i istinattan mahrum mu kalacak?

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    nedenini açıklayabilir misin? özelden de olur burdan da. ciddi soruyorum, işlem düşünüyorum. son kararımı vermeden önce fikir jimnastiği olur
    fed 0.25 artış yapacak buda faiz artışlarının sonuna gelindiği ve bundan sonra en fazla 0.25-0.50 civarında bir artışla yılın tamamlanacağı kanaatini oluşturacak
    altın bu senenin flaş yatırımı olacağını ve 2.400 dolarlara kadar çkacağını düşünüyorum.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Akbank bilançosu ile başlarız yükseleceksek. Belki bir nebze ölü kedi zıplaması olur
    Bu ara Pala çok hırslı ölü kediyi zıplatmak yerine ölü kediyi de zopalayabilir.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

Sayfa 754/990 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •