Sayfa 627/751 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bunlar nasıl düşüşler böyle… Teknosa bizim gibi sene başından beri %40-42 arası düşmüş. Dün + olan endekste, MAC %2.28 eksi kapamış.

Mac fonda yılbaşından beri düşüş %26 olmuş.

Not: Dün tekfen bir ara taban, Teknosa tabanı bozup +5 kademe yaptı.
    Bence acun abinin üzerine oynuyorlar😡

x 4-5-6 yapan şirketlerin çoğu zirvesinden %40-45 çekilmiş. Bunlar nasıl geri dönüp, eski zirveleri yoklayacak karar veremedim. Şirket özelinde çok çok iyi gelişmeler olacak ki, geri dönüşü V şeklinde olsun.
    Kap lazım.
    Şarj istasyonu olabilir diyordum zira ınla tavan yapıp çakmışlardı ama dün togg ceosunun açıklaması vardı halk için olanı 2027 diye.
    Geldinizmi yine benim dediğime😂
    2026

Zeynep Aktaş dün bir paylaşım yapmış.
    Borsada kazanç için 5 yıllık yatırım yapmanız lazım diye.
    Benimki 6 yıl oldu ama halen tık yok.
    Bence yatırımı yurtdışı borsalara yapmak lazımmış.
    Bunca boşa geçen zamana.....

4. Adamlar endekste 4-5 tur dönüyor , bizde hala nerden döner diye bakıyoruz. 4 aylık getiriyi , 1 ay da sildiler.

5.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Zeynep Aktaş dün bir paylaşım yapmış.
    Borsada kazanç için 5 yıllık yatırım yapmanız lazım diye.
    Benimki 6 yıl oldu ama halen tık yok.
    Bence yatırımı yurtdışı borsalara yapmak lazımmış.
    Bunca boşa geçen zamana.....
    Kesinlikle. Birde dolar 3-4 aydır yatay. Orası harekete geçerse, 2022 yılı getirisinin yarısını silerler

6.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Bence acun abinin üzerine oynuyorlar😡
    Geçen seneki momentum kırıldı. Bu sene ilk 2-3 ay, MAC fon negatif ayrışan tarafta olursa şaşırmam. Ocak ayında nasıl değişiklik yapmış Acun abi. Yeni maliyetler nerden oluşmuş bakalım.

Şöyle bir baktımda. Günlük 25-30m tl satış yapabileceği şirketler; Tskb- Akbank- Dohol- Garanti. Diğerlerinde sıkıntı olur

Geçen seneki momentum kırıldı. Bu sene ilk 2-3 ay, MAC fon negatif ayrışan tarafta olursa şaşırmam. Ocak ayında nasıl değişiklik yapmış Acun abi. Yeni maliyetler nerden oluşmuş bakalım.

Şöyle bir baktımda. Günlük 25-30m tl satış yapabileceği şirketler; Tskb- Akbank- Dohol- Garanti. Diğerlerinde sıkıntı olur
    Buradan düşüş endekste geri gelme ilemi yoksa dalırda ileri gitme ilemi olur bilemiyorum.
    Ama epey zarar etmiş ciddi bir cüruh oluştu onu biliyorum arayanlardan dolayı

8. Turcas Turcas Turcas,,,,benim için alım zamanı artık,asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 627/751 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •