-

Originally Posted by
wasaban
Bunlar nasıl düşüşler böyle… Teknosa bizim gibi sene başından beri %40-42 arası düşmüş. Dün + olan endekste, MAC %2.28 eksi kapamış.
Mac fonda yılbaşından beri düşüş %26 olmuş.
Not: Dün tekfen bir ara taban, Teknosa tabanı bozup +5 kademe yaptı.
Bence acun abinin üzerine oynuyorlar😡
-

Originally Posted by
wasaban
x 4-5-6 yapan şirketlerin çoğu zirvesinden %40-45 çekilmiş. Bunlar nasıl geri dönüp, eski zirveleri yoklayacak karar veremedim. Şirket özelinde çok çok iyi gelişmeler olacak ki, geri dönüşü V şeklinde olsun.
Kap lazım.
Şarj istasyonu olabilir diyordum zira ınla tavan yapıp çakmışlardı ama dün togg ceosunun açıklaması vardı halk için olanı 2027 diye.
Geldinizmi yine benim dediğime😂
2026
-
Zeynep Aktaş dün bir paylaşım yapmış.
Borsada kazanç için 5 yıllık yatırım yapmanız lazım diye.
Benimki 6 yıl oldu ama halen tık yok.
Bence yatırımı yurtdışı borsalara yapmak lazımmış.
Bunca boşa geçen zamana.....
-
Adamlar endekste 4-5 tur dönüyor , bizde hala nerden döner diye bakıyoruz. 4 aylık getiriyi , 1 ay da sildiler.
-

Originally Posted by
GP
Zeynep Aktaş dün bir paylaşım yapmış.
Borsada kazanç için 5 yıllık yatırım yapmanız lazım diye.
Benimki 6 yıl oldu ama halen tık yok.
Bence yatırımı yurtdışı borsalara yapmak lazımmış.
Bunca boşa geçen zamana.....
Kesinlikle. Birde dolar 3-4 aydır yatay. Orası harekete geçerse, 2022 yılı getirisinin yarısını silerler
-

Originally Posted by
GP
Bence acun abinin üzerine oynuyorlar😡
Geçen seneki momentum kırıldı. Bu sene ilk 2-3 ay, MAC fon negatif ayrışan tarafta olursa şaşırmam. Ocak ayında nasıl değişiklik yapmış Acun abi. Yeni maliyetler nerden oluşmuş bakalım.
Şöyle bir baktımda. Günlük 25-30m tl satış yapabileceği şirketler; Tskb- Akbank- Dohol- Garanti. Diğerlerinde sıkıntı olur
-

Originally Posted by
wasaban
Geçen seneki momentum kırıldı. Bu sene ilk 2-3 ay, MAC fon negatif ayrışan tarafta olursa şaşırmam. Ocak ayında nasıl değişiklik yapmış Acun abi. Yeni maliyetler nerden oluşmuş bakalım.
Şöyle bir baktımda. Günlük 25-30m tl satış yapabileceği şirketler; Tskb- Akbank- Dohol- Garanti. Diğerlerinde sıkıntı olur
Buradan düşüş endekste geri gelme ilemi yoksa dalırda ileri gitme ilemi olur bilemiyorum.
Ama epey zarar etmiş ciddi bir cüruh oluştu onu biliyorum arayanlardan dolayı
-
Turcas Turcas Turcas,,,,benim için alım zamanı artık,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri