Sayfa 243/472 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    bedavadan emekliliği aldınız bir de 5bin prim günü doldurmayalım diye sızlanıyorsunuz. 5 bin gün aktif olarak 14 yıl çalışmaya karşılık geliyor, utanma olur insanda.

buradaki kişilere değil genele(twitter, sosyal medya v.s) istinaden yazıyorum.
    çok doğru katılıyorum, ben de eyt den faydalanıyorum ama prim sayısının da artık bir zahmet dolması gerekiyor kesinlikle, hatta keşke sadece çalışmayan ve 48- 50 yaş üstüne olsaydı, şimdi kendimi 60-65 yaşında emekli olacaklara haksızlık yapmış gibi hissediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    çok doğru katılıyorum, ben de eyt den faydalanıyorum ama prim sayısının da artık bir zahmet dolması gerekiyor kesinlikle, hatta keşke sadece çalışmayan ve 48- 50 yaş üstüne olsaydı, şimdi kendimi 60-65 yaşında emekli olacaklara haksızlık yapmış gibi hissediyorum.
    Sevgili kardeşim madem haksızlık yapmış gibi hissediyorsun, (eğer bu sözünde samimiysen), o zaman emekli olma, 65 yaşında olursun. Sana kimse emekli ol diye kafana silah dayamıyor. Böylece ömür boyu vicdan azabı ile yaşamaktan kurtulursun.

Sn. Dragon ,

İşte bu kadar basit , bu kafalar ne içince oluyor acaba

4. Hayatımız yalan dolan...sonra bu siyasiler neden bu kadar düzenbaz.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Sevgili kardeşim madem haksızlık yapmış gibi hissediyorsun, (eğer bu sözünde samimiysen), o zaman emekli olma, 65 yaşında olursun. Sana kimse emekli ol diye kafana silah dayamıyor. Böylece ömür boyu vicdan azabı ile yaşamaktan kurtulursun.
    zaten alacağım maaşı hak ettiğim yaşa gelene kadar öğrencilere burs olarak vereceğim, sonuçta ihtiyacım olan bir miktar da değil, bari birilerine faydası olsun dedim.

6. Yedek Subay Kıdem Tazminatı kaç tl veriyorlar acaba bilen varmı.tşk

kendileri de ortalamanin 49.9 yas oldugunu soylemislerdi 38-43 yaslarinda pek emekli olmaz gibime geliyor

oncelik issiz ve 50 yas ustu dogru karar olurdu diye bende katiliyorum..

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Siyasi ler gokten zembil ile inmedi, halkin yansimasi onlar elbette

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hayatımız yalan dolan...sonra bu siyasiler neden bu kadar düzenbaz.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 243/472 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •