Adana'da bile 40*50 bina yıkılmış Rabbim yardımcımız olsun. Kayıp çok çok fazla olur.
Deprem bölgesinde yaşayan ya da yakınları orada olan arkadaşlara geçmiş olsun. İnsan böyle büyük felaketlerde kayıplara istatistiksel sayı olarak bakıyor ama 1 kişinin bile kaybı kendi eşine dostuna büyük acı veriyor. Hayatını kaybedenlere rahmet, kalanlara sabır diliyorum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Şimdi kurumla konuşurken söyledi
Depo şartı gelmiş
paran kadar mi alıyormuşsun ne
Bugün hacım olmaz gibi
kredili alımlara izin olmuyormuş heralde
AB'den Türkiye'ye kurtarma ekipleri gönderiliyor
- Hollanda ve Romanya'dan ekiplerin yola çıktığı belirtildi
BRÜKSEL (AA) - Avrupa Birliği (AB) ülkelerinden, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye'ye gönderilen arama ve kurtarma ekiplerinin yola çıktığı bildirildi.
AB Komisyonunun kriz yönetimi ve insani yardımlardan sorumlu üyesi Janez Lenarcic, sosyal medyadan konuyla ilgili açıklama yaptı.
Lenarcic, deprem sonrası Türkiye'nin de katılımcıları arasında yer aldığı AB Sivil Koruma Mekanizmasının harekete geçirildiğini duyurdu.
AB Acil Durum Müdahalesi Koordinasyon Merkezinin Avrupa genelinden kurtarma ekiplerinin gönderilmesini koordine ettiğini belirten Lenarcic, "Hollanda ve Romanya'dan arama kurtarma ekipleri şu anda yolda." ifadesini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, Türkiye'deki depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Yunanistan, kaynaklarını seferber ediyor ve hemen yardım edecek." ifadesini kullandı.
Miçotakis, Türkiye'de meydana gelen ve Suriye'de de yıkıma neden olan deprem nedeniyle "derin üzüntü duyduğunu" da kaydetti.
Türkiye'de 1999 yılında meydana gelen Marmara depreminde Yunanistan Türkiye'ye, yine 1999'da Yunanistan'da meydana gelen Atina depreminde de Türkiye Yunanistan'a yardım göndermişti.
__________________________________________________ __________
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı: Deprem nedeniyle Türkiye'ye 100 kişilik arama kurtarma ekibini taşıyan 2 adet İl-76 uçağı gönderilmeye hazır
Yer İmleri