Sayfa 48/661 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 377 - 384 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Görüşlerimi değil, geçmişte yaşanmış benzer olaylarda piyasanın verdiği tepkileri dile getirdim.

AKP işini bilir hiç merak etme. Allah kısmet ederse Sn Erdoğan kazanacak seçimi. Ekonomistim dedi ve faizleri %9 a indirdi, şimdi daha da indirecek Allah'ın izniyle. Gerçi enflasyon patladı gitti, halkın alım gücü büyük darbe yedi, zengin daha da zenginleşti, fakir çok daha fakirleşti ama bunlar önemli değil. Türk halkını manipüle etmek kolaydır, işte AKP buna banko oynamalı ve oynayacaktır da. Ne yalan söyleyeyim, son 3 yılda AKP'nin uyguladığı politikalar yüzünden ana servetimi oluşturan gayrimenkul ve kurumsal türden aktifler reel bazda ciddi oranda arttı. AKP'nin "baklava börek makarna yiyerek kilo verme" diyetine benzeyen stratejisinin yarattığı yüksek enflasyondan çok nemalandık. Hamdolsun, Allah razı olsun onlardan. Benim de dahil olduğum, ülkenin en tepesindeki %1 lik servet diliminde olanlar AKP'nin yanlış stratejileri sayesinde servetlerine servet kattı son 3 yılda. Bu süreçte en alttaki %50 lik kesim çok daha fakirleşti ama bu mevzu bizi pek ilgilendirmiyor çünkü AKP'yi iktidar yapan bu en alttaki %50 lik kesimin ta kendisidir; kendi düşen ağlamaz. İşte o yüzden ben menfaatim gereği Sn Erdoğan'ın seçimi kazanmasını çok arzu ediyorum, böylece en tepedeki %1'lik grup servetine servet katmaya devam eder. Ha bir ihtimal Sn Erdoğan seçimi kazanamayabilir, böyle bir şık için B planım da hazır bunu da söyleyeyim.
    B plani nedir ?

2.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    B plani nedir ?
    Zamanı gelince açıklarım Dipeş, henüz erken bunun için.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3.  Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Ne kadar samimi bir itiraf!

Söylediklerinize bir cümle hariç katılıyorum. Hani "yanlış stratejileri sayesinde" demişsiniz ya, yanılıyorsunuz, hiç de yanlış değil, izlenen strateji (!) gayet bilinçli bir tercihin sonucu.
    Aynen, %100 katıksız ve de samimi bir itiraftır, bende yalan dolan yok. Bilinçli veya bilinçsiz strateji olması hiç bir şeyi değiştirmez, bu stratejilerin çıkardığı sonuç ortada. Babalar gibi bir enflasyon sorunu var ülkede ve bu sorunla baş etmek son derece zordur, bunun ödenmesi gereken ciddi bir bedeli olduğu unutulmasın. Hamdolsun yüksek enflasyon her zaman fakirden alıp zengine verir, en zengin kesimin elindeki aktifler reel bazda roketler, elinde doğru düzgün varlık olmayan hatta net bazda ekside olan en fakir kesim daha da fakirleşir, gelir adaletsizliği en tepedekilerin lehine çok daha açılır. Bunu yarattıkları için AKP'ye müteşekkirim kendi açımdan.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Aynen, %100 katıksız ve de samimi bir itiraftır, bende yalan dolan yok. Bilinçli veya bilinçsiz strateji olması hiç bir şeyi değiştirmez, bu stratejilerin çıkardığı sonuç ortada. Babalar gibi bir enflasyon sorunu var ülkede ve bu sorunla baş etmek son derece zordur, bunun ödenmesi gereken ciddi bir bedeli olduğu unutulmasın. Hamdolsun yüksek enflasyon her zaman fakirden alıp zengine verir, en zengin kesimin elindeki aktifler reel bazda roketler, elinde doğru düzgün varlık olmayan hatta net bazda ekside olan en fakir kesim daha da fakirleşir, gelir adaletsizliği en tepedekilerin lehine çok daha açılır. Bunu yarattıkları için AKP'ye müteşekkirim kendi açımdan.
    İşin garibi.. Parasına para katanlar tarafında olmama ragmen, o parası çalınanların haklarını korumaya çalışıyorum.

Bakalım neler olacak

Isctr tekrar portföyüme aldım
    Ama daha ineceği yer olduğunu düşünüyorum..

Bakalım zaman bize neler gösterecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Türkiye Beş Bankası
    söylemesi bile güzel

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    5'i benim beynime kazıdılar, Beş sendromunu bir türlü uzerimden anlatamıyorum.

7. Mevcut aşırı volatil piyasada sürekli al-satlarla uğraştığım için hemen hemen her zaman gün sonunda nakde dönerim, pozisyonu nadiren ertesi güne taşırım. Öte yandan prensip olarak hafta sonlarına her zaman nakitte (malsız) girerim. Nitekim Cuma günü gün sonunda nakde dönmüştüm, hala da nakitteyim. Anlayacağınız borsada seyirciyim şu anda, elimde hiç mal yok.

8. hayra elamet işler olmuyor..bedava basıyorlar...9.20 tutarmı belli değil..bomboş tahta..pala at koşturuyor..pala da zararda..
    al sat tavsiyesi değildir.

Sayfa 48/661 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •