Sayfa 66/1002 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Bu saatten sonra kapatmazlar borsayi. Kapatacak olsalar dun kapatirlardi.. yatirim finansdakinin persembe cuma aldigi 1 milyarlik mal var daha. Bugun sattigi haric

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Depr sonra dün piyasa önce -%4 seans sonunda doğru -%1 e kadar aldılar bazı tahtalar artı bile kapadı, bugün ise ilk deprem fiyatlamasi oldu. Ama bakıyorum hala bu duruma sıradan bir olay gibi bakıp fiyatlandi şimdi yukarı götürecekler algısı var. Kayıplar için inanılmaz yüksek rakamlar konuşuluyor. Olay dünya gundeminde bir çok yabancı arkadaşım 2 gündür arayıp soruyor. Turizme etkisi büyük olabilir. Seçimler olacakmış gibi konuşuluyor ama oda muamma. Enkazda o kadar insan varken seçim konuşamaz kimse su donemde. %10 seçmen o bölgede çoğu evsiz kaldı can kaybı çok. Bölgede uzun süre ekonomi bitik. Daha hiç birşey net değil hasar ve etkileri olarak. Böyle bir durumda borsa bu olayı 1 gün içinde fiyaylicak ve önüne bakacak öylemi. Bugün robot yoktu, açığa satış yoktu, burut vardı. Yani gerçek alıcı ve satıcılar tahtadaydi. Bu denli sert düşüş,i bu işin basit bir durum olmayacsginin işaretidir. Ben 99 deprindede piyasadaydim 2001 2008 krizlerindede. 2005 teki kuş gribjnde bile düşüş trend şeklinde oldu. Kısa vadeli etki yapan politik ve spekülatif olaylarla karıştırmamak gerek. En azından bir %10 Luk geri çekilme daha olabilir en iyi ihtimal. Yarın alırlarsa sonrası yine sert düşüş olur bence

3.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --ilk gün açıldığından depremin bu kadar yayılacağını artçı depremlerin çok fazla olacağı akıl edilmeyebilir...
    En azından 2 ci 7.6 deprem olduğunda kapanmalıydı.
    Neyse olan oldu.Allah beterinden korusun.Bu deprem bizlere 1 daha ders olurda tedbirleri alırız ülkecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Tribal yazısını bir kaç kere okudum. Sağ olsun.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Depr sonra dün piyasa önce -%4 seans sonunda doğru -%1 e kadar aldılar bazı tahtalar artı bile kapadı, bugün ise ilk deprem fiyatlamasi oldu. Ama bakıyorum hala bu duruma sıradan bir olay gibi bakıp fiyatlandi şimdi yukarı götürecekler algısı var. Kayıplar için inanılmaz yüksek rakamlar konuşuluyor. Olay dünya gundeminde bir çok yabancı arkadaşım 2 gündür arayıp soruyor. Turizme etkisi büyük olabilir. Seçimler olacakmış gibi konuşuluyor ama oda muamma. Enkazda o kadar insan varken seçim konuşamaz kimse su donemde. %10 seçmen o bölgede çoğu evsiz kaldı can kaybı çok. Bölgede uzun süre ekonomi bitik. Daha hiç birşey net değil hasar ve etkileri olarak. Böyle bir durumda borsa bu olayı 1 gün içinde fiyaylicak ve önüne bakacak öylemi. Bugün robot yoktu, açığa satış yoktu, burut vardı. Yani gerçek alıcı ve satıcılar tahtadaydi. Bu denli sert düşüş,i bu işin basit bir durum olmayacsginin işaretidir. Ben 99 deprindede piyasadaydim 2001 2008 krizlerindede. 2005 teki kuş gribjnde bile düşüş trend şeklinde oldu. Kısa vadeli etki yapan politik ve spekülatif olaylarla karıştırmamak gerek. En azından bir %10 Luk geri çekilme daha olabilir en iyi ihtimal. Yarın alırlarsa sonrası yine sert düşüş olur bence
    Robotlarin hepsi vardi yaoi kredi bank of brut de yoktu bugun
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Tribal yazısını bir kaç kere okudum. Sağ olsun.
    Senin hicivlerini beğeniyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Robotlarin hepsi vardi yaoi kredi bank of brut de yoktu bugun
    Robotlar değil robotcuklar vardı

8. Tribal, 1999 da borsa da olduğuna emin misin?

Bir de sürekli duran ticaretten bahsediyorsun , biraz ayrıntı versen gdp nin yüzde kaçı durmuştur mesela vs.

Sayfa 66/1002 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •