Sayfa 382/649 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Herifler borsayi kapatti. Heriflerin her isi bir tur dolandiricilik.
    Depoyu kapatip gececektin ilk gun oldugu gibi.
    Kapattilar, ertesi gun actilar.
    Ya da Pazar gununden kapatacaktin.
    3 gundur panikle banka sözüm ona alım yapiyor
    Yalan! Kimbilir hangi kime ne virmani geçtiler
    10 senedir sürünen tahta bugünmu akıllarına geldi
    Es mi dost mu yandaş mi bu kurtardiginiz???
    Ey Kilicdar ey Akşener
    Millet enkaz altında can derdindeyken hala peşkeş peşinde kosanlari
    Hayalarindan sallandirmazsaniz hakkımız helal degil

Bankanin alimi iyidir kahirli. Buna kulp bulmak olmaz. Adamlar 9'da alirim diyor ve aliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bankanin alimi iyidir kahirli. Buna kulp bulmak olmaz. Adamlar 9'da alirim diyor ve aliyor.
    Bugünün parasıyla 2 liraya hisse almayan bugün 9 liradan niye alıyor??
    Tamamen algı... Amac hisse almak olsa 10 senedir nerde??
    Vurgun yatti, amaç yandasin parasını cebine geri koymak
    Nasıl yandas KİLERin AVM sini yari fiyatindan geri veriyorsa..
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...nlatti-2022057
    Bugün 10 liraya isme özel mal alan, yarın tahsisliye düşük girsin diye garibanın malini 5 liranın altında satarsa hic şaşırmam

4. Yapılması gereken tek bir şey var ve o da SPK'nın şirketlerin kendi hisselerini geri almalarını tamamen serbest bırakmasıdır. Hisse geri alımlarına uygulanan kısıtlamaların hepsi kaldırılmalıdır. Uzakdoğuda Tayland'da başlayıp tüm dünyaya yayılan 1997 krizinde Hong Kong borsası tam anlamıyla çökerken oranın SPK'sı böyle bir karar almış ve ek okarak devlet fonlarını borsadan alım yapma yönünde mobilze etmişti. %50 düşmüş olan Hong Kong borsası bu karar akabinde tavan tavan gitmişti. (Hong Kong borsası yaklaşık 5 trilyon dolar değerinde olup BİST'in yaklaşık 20 katı büyüklüğündedir.)
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Bu zamanda borsada olmak büyük cesaret; (üzerime vazife olmasa da😊) tenkit mi edeyim, tebrik mi edeyim bilemedim doğrusu..
    Arkadaşlar malum (deprem nedeniyle ertelenmez ise) önümüzde bir seçim var; iktidar kazansa da sıkıntı var, kaybetse de..
    Muhalefet kazansa da sıkıntı var, kazanamasa da..

Hisse bazlı hareketler hariç, en az iki yıl, borsadan para kazanma devri bitmiştir kanaatimce..

Şirket alım haberleri aldatıcı olabilir🧐

Al-sat tut değildir

Bankaların çekirdek sermaye yeterliliğine göre %10 İla 15 oranında temettü dağıtmasına izin verilecek -Kaynaklar/Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. HALKB henüz 4Ç bilançosunu açıklamadı. 2022 3Ç itibariyle sermaye yeterlilik rasyosu %14.3. BDDK nın alt limiti ise %12. Pek bir tolerans kalmamış, yeni kredi açacak kapasitesi çok sınırlı ki böyle yapsa alt limite düşecek. Öte yandan özel bankaların 2022 sonu itibariyle güncel sermaye yeterlilik rasyoları:

isctr %24.36
    ykbnk %21.34
    garan %20.60
    akbnk %24.60

Halkbank’ın neden yeni bir tahsisliye ihtiyaç duyduğu belli, öyle değil mi? Özkaynakların artırılması gerekiyor ki yeni krediler açılabilsin. İşte bu yüzden Hazine 20 milyar TL enjekte edecek.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

bu günkü işlemleri iptal etseler ne olacak son üç günü iptal etseler ne olacak 5 gün sonra milletin kuyruğa girip bu ortamda alım yapacağını mı sanıyorsunuz yine güçlü satımlarla son 3 günü aratmayacak artık kim niye inansın da bu piyasaya girsin ki kumarhaneden farksız soyguncu olmuş bist insanlar enkazdayken bir nevi paralarını çaldınız yatacak yeriniz yok
    açıkçası ben şahsen forumda 5 bin endekste girmenin çok riskli olduğunu söyleyip çok uyardım ama enkazdaki insanın parasına da göz dikileceğini düşünmemiştim yazıklar olsun pazartesiden itibaren borsanın açılmasında kimler yetkiliyse bunun hesabı derhal verilmeli

Sayfa 382/649 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •