deprem bolgesine yakinda gidecek var mi dostlarim .ozellikle cok harap olan misal hatay gibi yerlere adanadan daha cok hasar olan yerlere
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Bprsacı adam genelde asosyal masabaşı adamıdır, insan, doğa ve ticaret ile ilgisi çok olan bu işlere vakit ayırmaz bence. Öte yandan birbirlerini anlamaları ve anlaşmaları ihtimali yüksek olması normal.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
istanbul'da atakoy sahile 30 katlı bir sürü bina yaptılar, müteahhitleri kaçsa ne olacak
istanbul belediyesi sahilin kendisi zaten dolgu olmaz dedi, şehircilik bakanlığının izniyle denize 2 mt. mesafede sürüyle bina diktiler, bir şey olursa ne yapacaksın müteahhiti, daha anlatayım mı lakin sansüre girer..?
Geçen bir hadis gördüm "Kınadığın şey başına gelmedikçe ölmezsin"
Tam eleştirilere başlıyacağız, bir şey engel oluyor.
Herifin yaptığı bina dışarıdan güzel gözüküyor halbuki, forekazık vs yapılmalıydı demişler.
>>>>>>>>>>>
https://www.borsagundem.com/haber/o-...alandi/1720902
Türkiye’yi sarsan büyük depremde Antakya’da yıkılan 250 daireli Rönesans Rezidans’ın müteahhitlerinden Mehmet Yaşar Coşkun, yanında ciddi miktarda nakit parayla yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı’nda yakalandı.
Cumhurbaşkanı'nın konuşmalarını bence bir ekip yazıyor, geçen hırsızlık yapanları çok kötü haşladı. Bugün ise neredeyse alabiliyorsanız marketlerden alın zaten onlar TIR'ları yüklediler size dağıtacaklar dedi. Duruma göre güncel konuşma yazılıyor bence.
Akşam A101'e gittim burada da millet işe yarar şeyleri almış yardım kuruluşlarına vermiş raflar boşalmış.
https://twitter.com/yilmazsozcu/stat...44691300798466
şunun ötesi yoktur sanırsam.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri