Sayfa 9/45 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Deprem ve piyasalar

1. Başınız sağ olsun sayın fedoramca Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by karaoğlan Yazıyı Oku
    Başınız sağ olsun sayın fedoramca Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
    Amin Sn Karaoğlan... amin...

3. Sn Para Baro'nundan haber alamamıştık, her gün de yazdığı için depreme yakalandığını düşünmüştüm ve çok endişelenmiştim. Kendisi cevap yazmış mesajıma, depreme yakalandık, müsait bir anda her şeyi anlatamasam da yazacağım demiş. Çok şükür durumu iyi anladığım kadarı ile...

Çok sevindim kendisinin iyi olmasına...

Hatay'da imiş, kendi yazar detay yazmayacağım, yani 1 hafta oldu, sanki bir filmden felaket sahnesini izliyoruz, kim bilir yaşayanlar neler hissetti, hissediyor...

ALLAH herkesin yardımcısı olsun, her şeyden önce insanlarımıza çok ama çok üzüldüm, 1 yıl önce gezdiğim tüm o şehirlere ayrıca üzüldüm...

ALLAH bu millete kendini bir sonraki felakete hazırlayacak, yaralarını saracak, kuvvetini toplayacak ZAMANI VERSİN. Versin ki, bir dahaki felaketlerde böyle acılar yaşamayalım.
    Son düzenleme : fedoramca; 11-02-2023 saat: 19:57.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    https://www.oyak.com.tr/haberler/oya...em-bolgesinde/

5 milyon litre yakıt sağlanmış. Tamamını okuyun. Oyak reklam yapmaz, iş yapar.

Paydaşı olmaktan gurur duydum.

"Bu zor günlerde kamuoyunun ve halkımızın şundan emin olmasını isteriz; Türkiye’nin en büyük ve köklü kurumlarından birisi olan OYAK, elindeki tüm imkanları deprem bölgesi için seferber etmiş durumda. Topyekûn seferberlik anlayışıyla sahada ve bize ihtiyaç duyulan her yerde olmaya, afet bölgesini yeniden ayağa kaldırmak için her desteği sağlamaya devam edeceğiz.

OYAK olarak biliyoruz ki, yardımlaşma ve dayanışma ile üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yok. Bugüne kadar olduğu gibi yarın da ülkemiz için el ele, omuz omuza çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

OYAK"
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Haber beklediğim Adana’daki yakınlarımdan kara haber geldi aynı aileden 8 yakınım vefat etti 🥲
    Allah rahmet eylesin...

6. Oyaka yakışır, ortağımla iftihar ettim.

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Başımızı sağolsun. Allah herkese rahmet mekanı cennet eylesin. Kalanlara aile yakınlara vefat edenlere sabır eylesin cümleten depremden zarar gören bütün kardeşlerimize büyüklerimize pis yedili01 adaşım , Fedoramca human Baron abi ve saymayı unutuğum diğer abiler . Allah sabır yardımcı güç kuvvet versin.

Yardım eden herkese hamdolsun daima şükürler olsun. Ve bütün yardım edemeyip dua edenlerin de duaları kabil olur inşAllah. [emoji916][emoji2969]

RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Haber beklediğim Adana’daki yakınlarımdan kara haber geldi aynı aileden 8 yakınım vefat etti 🥲
    Başınız sağolsun sn. fedoramca.. Allah geride kalanlara sabırlar versin.

Sayfa 9/45 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •