Sayfa 295/1002 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    bu yapıya hala borsa denmesine şaşırıyorum..eskiden de yani 90'larda da borsada manipulasyonlar oluyordu ancak bu sefer ki bambaşka bir seviye.. sanırım herşey 2018 Ağustos kur şoku sonrası yaşanan paradigma değişimi ve ortaya çıkan VArlık Fonu ile başladı...zamanı gelince tarih bu işlerin detaylarını da yazacaktır elbette..
    öte yandan, gelmekte olan büyük ekonomik kriz ortadayken, göz göre göre onlarca halka arz yapıldı.. zamanı gelince bu işlemlerle ilgili de incelemelerin yapılması lazım. aksi takdirde küçük yatırımcının bir daha yıllarca borsanın b'sini duymak isteyeceğini sanmıyorum...
    ytd..

2.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Hisse geri alımında sıfırlandı. Kar payında görmedim.
    Bir sürü ileti geldi aracı kurumdan telefona onları yazıyorum.
    Kontrol edip tekrar ileteyim hocam.

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    bu yapıya hala borsa denmesine şaşırıyorum..eskiden de yani 90'larda da borsada manipulasyonlar oluyordu ancak bu sefer ki bambaşka bir seviye.. sanırım herşey 2018 Ağustos kur şoku sonrası yaşanan paradigma değişimi ve ortaya çıkan VArlık Fonu ile başladı...zamanı gelince tarih bu işlerin detaylarını da yazacaktır elbette..
    Hatırlarsanız bu ulkenin bakanları nasıl paspas olmuştu bir çapulcunun altına
    Ne tür rüşvet oyunları döndüğünü bilemezsiniz, belki bir gün belgeseli çekilir
    Ama şurası kesin ki, parami katlayacagim diye bunların peşine takilani s...cekler

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bıst: Borsamız gozetım faalıyetlerı kapsamında hâlıhazırda devam etmekte olan yatırım aracı bazındakı tum tedbırlerın kaldırılmasına karar verılmıstır.
    devre kesme volitelite bazlı bilmem nesi kalktı mı yani ?

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bes fonlarına ellerindeki hisseleri geçirerek bu fonları upuzun vadeli yatırımcı yapacaklar.

konu bu kadar !

yaklaşık 10 milyarlık bir alım 500-600 milyon usd yapıyor

10 günde bu fonları hisse almaya zorlamak ???? hakikaten akıl tutulması
    Para piyasalarinda
    Kimse kimseyi zengin etmeye uğraşmaz
    1 kuruş bile kaptirsa uykuları kacar
    Gel gör ki bu avanaklar temettuyle cebimize tomarla para koyup sonra da madalya takacaklar saniyor

böyle bir yapay borsa fiyatlaması oluşturmak hiç ama hiç iyi değil. katkısı değil zararı çok büyük olcaktır. ( zamanla )

Eğer ilk seans %-6 görürsek
    Bütün bu çabalar, yazılar, önlemler boşa çıkar..

Bu önlemler borsa yı alıcılı götürmek üzere kurgulandı..

Varlık Fonu, şirketler ve Bes, altında kalkamaz ise , ciddi zararla borsa hikayesi biter, gider..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sabah gazetesi yazarıda viopta açığa satış işlemleri iptal edilmeli falan dye tonla akıl vermiş.

short yasak yani

hisselerde açığa satışta.

robotlarda işlem yapamasın demiş

özetle ... sadece al tuşu kalsın demiş. platformlardan kurum uygulamalarından sat butonunu kaldırın demeye getirmiş.

Sayfa 295/1002 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •