Sayfa 467/892 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin pazartesiye kadar kapalıymışız bugunku emirler silenekmi onu tam anlaymadım...
    Evet bugünkü tüm işlemler iptal...Dün akşam kapanışta ki nakit ve hisseniz neyse o hale geri dönüşecek..

2. Milletimizin başı sağolsun, gerçekten çok zor durum. Allah ölenlere rahmet eylesin, geride kalan yakınlarına da sabır versin.
    Böyle bir zamanda borsayı açanlara, o insanlara ve hepimize bir de buradan vuranlara diyecek çok söz var ancak şimdilik sadece sabır diyorum

3. Yarın açılıyormu piyasalar dayak kaldıgı yerden devam edecekmi bakalım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. geçmiş olsun tüm milletimize
    taban beklerken tüm tedbirleri kaldırmışlar sasa ve hektaş tavan bile olabilir hali hazırda gesanda etkilenir bundan ytd.

5. Borsa İstanbul üzerindeki hemen hemen bütün engeller kaldırıldı. Bankalar bile artık ciddi temettü verebilecek. Geri alımlarda stopaj temettulerde stopaj kaldırıldı. Besler yüksek miktarda hisse almak zorunda artık. Muhtemelen biz 30 öncülüğünde Show başlayacak. Bizim için pek değişen bir şey olmayacak. Şirket umarım bu akşam geri alım ya da çok yüksek bedelli ihaleleri açıklar.

Böyle bir konjonktürde kesinlikle ciddi adım atması lazım girişim elektriğin.

6. Aman artık KAP falan açıklamasın... 60 milyonluk KAP geliyor millet "bu ne lan! o kadarcık mı" diyor -4 gidiyoruz...

7. Endeksin açık olduğu son 5 gün endeksten negatif ayristik. Hayırlısı

8.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul üzerindeki hemen hemen bütün engeller kaldırıldı. Bankalar bile artık ciddi temettü verebilecek. Geri alımlarda stopaj temettulerde stopaj kaldırıldı. Besler yüksek miktarda hisse almak zorunda artık. Muhtemelen biz 30 öncülüğünde Show başlayacak. Bizim için pek değişen bir şey olmayacak. Şirket umarım bu akşam geri alım ya da çok yüksek bedelli ihaleleri açıklar.

Böyle bir konjonktürde kesinlikle ciddi adım atması lazım girişim elektriğin.
    Arkadaşlar unutmuşum biz bedelsiz sürecindeyiz geri alım yapamayız ki 😂. Yarın ola hayrola. Beklentilerine geleceğine göre bedava şu an. Ama artık bu beklentilerin somutlaşması için ilk adımların atılması gerekiyor. Bu sebeple elli yüz milyon dolar civarında iş anlaşmaları gelse mükemmel olur.

Sayfa 467/892 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •