Sayfa 391/649 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 5189 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Kahırlının kalbine inerdi, zaten 1-2 gün sonra kahrından ölecek. 5 lira beklerken 50 liradan Halkbank alacak. Yazı ile elli liradan.
    Benim oncelikli beklentim 2-2.5 lira araligidir
    Bu fiyatlara gelmeden işlem yapmam zor
    Tahsislinin 4-5 TL aralığında ve yine 100% olmasını bekliyorum.
    Son düzenleme : kahırlı; 15-02-2023 saat: 21:03.

2. mudur canli yayina baglandi bakalim ne kadar paranizi bagislayacak
    7 milyar gitti.. neyse banka vergiden dusecek

Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    mudur canli yayina baglandi bakalim ne kadar paranizi bagislayacak
    7 milyar gitti.. neyse banka vergiden dusecek
    Sayın kahırlı; para benim ve bu hisseye inananların.Bağış yapıldı ise benim paramdan helali hoş olsun.Deprem bölgesindeyim ve depremi yaşayanlar beni anlıyordur.Lütfen sende ve pozitifte inanmadığınız bu hissenin yakasından DÜŞERMİSİNİZ..İnandığınız bistte 550 tane hisse varsa o hissede yer alır mısınız.?YTD

4.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın kahırlı; para benim ve bu hisseye inananların.Bağış yapıldı ise benim paramdan helali hoş olsun.Deprem bölgesindeyim ve depremi yaşayanlar beni anlıyordur.Lütfen sende ve pozitifte inanmadığınız bu hissenin yakasından DÜŞERMİSİNİZ..İnandığınız bistte 550 tane hisse varsa o hissede yer alır mısınız.?YTD
    Vakifbank 12 milyar, Ziraat 20 milyar verdi, kim fakir belli oldu yine

Kardesim tahtaya inanmis olsan maliyetin 100 lira olurdu, 5 lira verip de ucuz kahramanlik yapma bizim gibi mudavinlere sokmez. Sizin gibi vurkaccilar cok gorduk tahtada.

Vakifbank 12 milyar, Ziraat 20 milyar verdi, kim fakir belli oldu yine

Kardesim tahtaya inanmis olsan maliyetin 100 lira olurdu, 5 lira verip de ucuz kahramanlik yapma bizim gibi mudavinlere sokmez. Sizin gibi vurkaccilar cok gorduk tahtada.
    Ben vurkaç -cı değilim// ön yargın ve kişiliğin o senin.Param bağış olarak 7 milyar TL içinde var ise HELAL olsun.ŞİMDİ BU HİSSEYİ TERK EDER MİSİN?

6.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Ben vurkaç -cı değilim// ön yargın ve kişiliğin o senin.Param bağış olarak 7 milyar TL içinde var ise HELAL olsun.ŞİMDİ BU HİSSEYİ TERK EDER MİSİN?
    uzerimden prim kasmayi birak kardesim, 5 liraya mal almissin aylardik bik bik otup duruyorsun..
    madem inandin alip satmiyorsun girip cikma suraya, burasi inanmayanlarin mekani

uzerimden prim kasmayi birak kardesim, 5 liraya mal almissin aylardik bik bik otup duruyorsun..
    madem inandin alip satmiyorsun girip cikma suraya, burasi inanmayanlarin mekani
    Öncelikle terbiyeni takın ; sana cevap vermek gereksiz nazarımda ancak seviyene düşüp kişiliğim için mücadele ediyorum...
    O 7 MİLYAR TL İÇİNDE PAYIM VARSA HELAL OLSUN.SENİN GİBİLER ANLAYAMAZ.
    HİSSEYE İNANMIYORSAN İNANDIĞIN HİSSEDE YER AL Kİ İNANAN BENİM GİBİ YATIRIMCILARA SAYGIN OLSUN.
    3.CÜSÜ BEN BU HİSSEYİ 3 YIL ÖNCE ALDIM VE YERİMDE DURUYORUM,YATIRIMCIYIM VURKAÇ-CI DEĞİLİM( Bİ TARAFTAN VUR-HEM VUR -KAÇ CILIKLA SUÇLA,SONRA GİRİP ÇIKMA ŞURAYA DİYEREK BU SAYFALARI BOŞ YERE İŞGAL ETME HEM KENDİN İLE ÇELİŞME HEMDE OKUYANLARA SAYGISIZLIK YAPMASAN İYİ OLUR..
    TEK BİR CÜMLE KURDUM!!!
    İNANMIYORSAN BU HİSSEYİ VE TOPİĞİ TERK EDER MİSİN?İNANDIĞIN HİSSEDE YER ALIR MISIN?
    YTD

özelden kahırlının yazdığı mesaj;
    5 liranı vereyim defol git kardeşim...yazdığı mesaj budur..
    Tüm ülkem şu anda okuyor bu mesajı..
    Kişi kişiliği ile sınanır.
    Ytd

Sayfa 391/649 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •