Sayfa 80/661 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 633 - 640 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    iş cep formasyon adı altında olası fiyatı dalga geçer gibi 6,42 gösteriyor. Ulan şuna parmak atacak bir yatırımcı yok mu aramızda.

2. Kap bilgisi

15.02.2023 tarihinde 10,35-10,42 aralığında 1.000.000 lot geri alım yapıldığı bilgisi geldi.

Teşekkürler İş Bankası Yönetimi

Yardımlar konusundaki cömertliğiniz için de teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by Vezir Yazıyı Oku
    Kap bilgisi

15.02.2023 tarihinde 10,35-10,42 aralığında 1.000.000 lot geri alım yapıldığı bilgisi geldi.

Teşekkürler İş Bankası Yönetimi

Yardımlar konusundaki cömertliğiniz için de teşekkürler.

Özetle 10;40-11 arasında satmak isteyen varsa Yönetim almaya hazır. Değerlemelere göre 15-20 arasında olması gerek miyor mu ?

4. Genel piyasa ile ilgili deprem olmadan önceki 15 gün piyasanın içinden geçenler aynı işlemlere aynen devam ediyor, edebiliyor.

Hani yetkililerden bunu fark etmemiş olanlar varsa belki fark eder.

Bende kontak kapalı sorun yok ama yatırımcının çoğunun bunlara sabrı kalmadı bilesiniz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. belli malum düzenciler işbaşında işfinans çöküşte acil incelemeye alınmalı neyi sabote etmeye çalışıyolar bu işfinanscılar ??% 35 hisseyi borsadan pazarlayan lar kimler çıkartılsın artık ortaya .işfinansta neler dönüyo .halk adına denetleme ve yönetme ayaklarına işfinansta çökmeler nasıl oluyo .acil bddk ve spk tarafından incelemeye alınmalı artık .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    1 milyonu alan Banka degil.
    Yani bu geri alim degil.
    Alan Munzam Sandik.

7.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Birkaç yıl, Çifte emlak vergisi,çifte araç vergisi ödedik. Sözde deprem için kullanılacaktı. Ama kullanılmadı.Para nerede? Kim denetledi? Sayıştay denetimi çalışıyor mu? İşin tuhafı; yönetenler değişiyor bu durum değişmiyor.
    Bu depremde bağışımı elbette AHBAP derneğine yaptım. Devlet Kurumları da başlarını önüne koysunlar düşünsünler. Neden bu vatandaşımızın güven duygusunu yıktık diye.
    bunlara günahımı bile vermem, doğrusunu yapmışsınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    ilginctir hicbir bankanin deprem nakit yardim plani KAP'a bankalar tarafindan resmi olarak bildirilmedi
    ya da ben atladim

Sayfa 80/661 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •