iş cep formasyon adı altında olası fiyatı dalga geçer gibi 6,42 gösteriyor. Ulan şuna parmak atacak bir yatırımcı yok mu aramızda.
iş cep formasyon adı altında olası fiyatı dalga geçer gibi 6,42 gösteriyor. Ulan şuna parmak atacak bir yatırımcı yok mu aramızda.
Kap bilgisi
15.02.2023 tarihinde 10,35-10,42 aralığında 1.000.000 lot geri alım yapıldığı bilgisi geldi.
Teşekkürler İş Bankası Yönetimi
Yardımlar konusundaki cömertliğiniz için de teşekkürler.
Genel piyasa ile ilgili deprem olmadan önceki 15 gün piyasanın içinden geçenler aynı işlemlere aynen devam ediyor, edebiliyor.
Hani yetkililerden bunu fark etmemiş olanlar varsa belki fark eder.
Bende kontak kapalı sorun yok ama yatırımcının çoğunun bunlara sabrı kalmadı bilesiniz.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
belli malum düzenciler işbaşında işfinans çöküşte acil incelemeye alınmalı neyi sabote etmeye çalışıyolar bu işfinanscılar ??% 35 hisseyi borsadan pazarlayan lar kimler çıkartılsın artık ortaya .işfinansta neler dönüyo .halk adına denetleme ve yönetme ayaklarına işfinansta çökmeler nasıl oluyo .acil bddk ve spk tarafından incelemeye alınmalı artık .
1 milyonu alan Banka degil.
Yani bu geri alim degil.
Alan Munzam Sandik.
ilginctir hicbir bankanin deprem nakit yardim plani KAP'a bankalar tarafindan resmi olarak bildirilmedi
ya da ben atladim
Yer İmleri