Sayfa 521/1002 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    fonlar depremden dolayı mı devreye sokuldu yani deprem olmasa bu şekilde alım yapması yasal mı veya bir şarttı varmı alımlar için
    cauti bu soruya forumda cvp vereceklerdensin bu konu hakkında beni bilgi rica edicem kendi seneryomu yazmam için pazılda boşluk var ,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Hala 11 liradan halkbank 10 liradan Vakıfbank itelemeye çalışıyor. 3 kere tahsisli yaptın 4. Yolda. Şaka gibi

3.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    günaydın, küçük artış ile başladı. öğleye kadar yukarıya doğru ateşi harlatırlar.
    ateşi harlıyorlar. devam...

4. eksi makastan sıfır makasa geldi. sonra şimdi minnak eksi makastayız.
    belki gün içi artı makasa geçecek.

5.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    eksi makastan sıfır makasa geldi. sonra şimdi minnak eksi makastayız.
    belki gün içi artı makasa geçecek.
    şu anda artı makastayız.

6. Tahtaları teknik olarak takip ederim bilen bilir zaten , geçen rica edildiği için eregl yorumu yaptım şimdi bunu neden yazıyorum rica üzerine yorumlama yapıyoruz teknik olarak , bazı vatandaşlar özelden yazıyor temettü verme olasılığı düşüyor siz mal çakmak için yazıyorsudunuz diye , öncelikle bugune kadar mütevazi davranmaya çalıştım taki direk ithamda bulunanlar hariç artık öyle olmayacak herkes cvp anlayacağı şekilde alır , o sallayanlar size büyük gelirim her anlamda benim ömrüm piyasada yorumcu olarak geçti siz hocalarınız hepsi iyi bilir beni özelden konuştuklarımız oldu zamanında usta,hoca değilim daha doğrusu o yakıştırmaları sevmiyorum bernim için anlamı büyük kelimeler ama oyun okuma ve iyi teknikçiyim ,graflar içindeki formasyon avcısıyım iyi değerlendiririm kendimi övmek için değil o sallaynlar dans edecekse benimle benim oyun alanım bunlar bu piyasada ..
    bu yüzden dayak atılır bu piyasada dayakta yenilir oyun tek kuralı bu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    cauti bu soruya forumda cvp vereceklerdensin bu konu hakkında beni bilgi rica edicem kendi seneryomu yazmam için pazılda boşluk var ,
    3 türlü fon var temel olarak. yatırım fonları, bes bireysellerin kendi yönettiği fon, bes devlet katkısı fonu. yatırım fonları ve bes bireysel fonları piyasa koşullarına göre karar verilip değiştiriliyor hisse oranları...ama bes devlet katkısı fonu, kafasına göre işlem yapamıyor...devlet mevzuat ile hisse ve tahvil oranlarını belirliyor.

son düzenleme öncesi bes devlet katkısı fonu en az %10 hisse, %70 devlet kağıdı idi...gerisi de likit fon, tahvil, hisse arasında bölüşülüyordu..son durumda hisse oranı en az %30, tahvil en az %50 oldu...%20 de bölüşülecek..yani u fonu yönetenlerin hareket alanı kalan %20.

bu kalan %20 yi ister %10 hisse alır, ister %5, ister %15...ama her halükarda bu %20 nin en az %5 i likit fonda tutulur...bes ten ayrılmak isteyenler olabilir her an, bu nedenle bu oranda en az likit olmak zorundalar.

bes uzun vadeli bir fon olduğu için, son oranlar bence daha makul...yani bana az biraz bu işleri bilen biri olarak bu değişimi şimdi senin için yapalım mı deseydiler, yapın derdim...çünkü şu an tahvil fiyatını, borsaya göre çok daha pahalı, dolayısıyla riski yüksek buluyorum...öyle çok eleştirilecek bir tarafı yok bu düzenlemenin...ama bu değişim için en ideal zaman tabii ki geçen yılın yaz aylarıydı...yine de, buna bile ok diyorum ben.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    3 türlü fon var temel olarak. yatırım fonları, bes bireysellerin kendi yönettiği fon, bes devlet katkısı fonu. yatırım fonları ve bes bireysel fonları piyasa koşullarına göre karar verilip değiştiriliyor hisse oranları...ama bes devlet katkısı fonu, kafasına göre işlem yapamıyor...devlet mevzuat ile hisse ve tahvil oranlarını belirliyor.

son düzenleme öncesi bes devlet katkısı fonu en az %10 hisse, %70 devlet kağıdı idi...gerisi de likit fon, tahvil, hisse arasında bölüşülüyordu..son durumda hisse oranı en az %30, tahvil en az %50 oldu...%20 de bölüşülecek..yani u fonu yönetenlerin hareket alanı kalan %20.

bu kalan %20 yi ister %10 hisse alır, ister %5, ister %15...ama her halükarda bu %20 nin en az %5 i likit fonda tutulur...bes ten ayrılmak isteyenler olabilir her an, bu nedenle bu oranda en az likit olmak zorundalar.

bes uzun vadeli bir fon olduğu için, son oranlar bence daha makul...yani bana az biraz bu işleri bilen biri olarak bu değişimi şimdi senin için yapın deseydiler, yapın derdim...öyle çok eleştirilecek bir tarafı yok...ama bu değişim için en ideal zaman tabii ki geçen yılın yaz aylarıydı...yine de, buna bile ok diyorum ben.
    2. sorum 2022 de kredili mal 22 milyardı takip ettiğim kadarı ile bu mal devrediliyor olabilir mi çünkü kredili işlemlerin çoğu bu bademlerin dışarıdan duyduklarımıza göre.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 521/1002 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •