Sayfa 389/678 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon
Arama sonucu : 5420 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. iyice kabak tadı verdi bakalım genel kurulda ne olacak

2.  Alıntı Originally Posted by bohem Yazıyı Oku
    iyice kabak tadı verdi bakalım genel kurulda ne olacak
    Genel Kuruldan iyi birşey çıkacak olsaydı sırtlanlar çoktan kokusunu almış malı sırtlamışlardı, kimsler el atmadığına göre olumlu bir şey çıkmayacak, diye anlılıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Genel Kuruldan iyi birşey çıkacak olsaydı sırtlanlar çoktan kokusunu almış malı sırtlamışlardı, kimsler el atmadığına göre olumlu bir şey çıkmayacak, diye anlılıyorum
    Deprem sonrası piyasa bozuldu, operasyon yapmaları bence de zor bu ortamda , erteleme ihtimalleri yüksek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Sanberk Yazıyı Oku
    Deprem sonrası piyasa bozuldu, operasyon yapmaları bence de zor bu ortamda , erteleme ihtimalleri yüksek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sizin gibi düşünmüyorum, deprem vatandaşı vurdu her vatandaşın uzaktan yakından dörtte birini, seni beni yani, şahsen maddi manevi aldığım hasarı anlatmaya dilim varmıyor, kendimi dahi inandırabilmiş değilim.

Aselsan piyasaya iş yapmıyorki işleri bozulsun herhangi bir tesiside çok şükür hasar almış değil. İçeriden piyasanın kaymak tabakasına çok bilgi sızıyor, haliyle büyükler bu bilgiye sahip olduklarından yanaşmıyorlar. Galiba bir kısım yöneticisi kokuşuk durumda.

5.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    hiç belli olmaz dostum sermaye tavanı ne zaman arttırdıysa aselsan bedelsiz vermiştir o yıl içinde ben şahsen bedelsiz bekliyorum hayırlısı bakalım ne olacak

6. Günaydın ortaklar bol bereketli kazançlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,439
    ASELSAN yabancı oranı 17 Şubat 2023 % 25,73. 20 Şubat 2023 % 26,00.
    Fark % 0,26. Hisse kapanış 54,75 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8. Yine bilançoyu son günlere yaslamışlar.
    Yatacak yeriniz yok. Herşeyi sallayın bakalım.

Sayfa 389/678 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •