Sayfa 654/1002 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    O adam arabayı zaten sattığı için seni züklemiyor, ama 6 ay satamama kuralı gelirse al satcılar-galericiler satın almaz ve o senü züklemeyen adam sana muhtaç kalır... Sudoku filan tavsiye ederim...
    ben de sana kırmızı et tavsiye ederim.

2. PGSUS'ta son 2 gün..

Salı akşamı sağlam alım olması lazım, MSCI endeks geçişi sebebiyle..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Seni ciddiye alınmayacaklar listesine ekliyorum... Bom boş adammışın... Eregl pahalı ha?
    Bu sektörde çalışmış, Ereğli de çalışanlarla sürekli aynı sofraya oturan biri olarak görüşüm budur.

Nisan-Mayıs ayında da aynı şeyleri söyledim. Tüm portföyü Ereğli ile hedgelediğimi bu topicde de yazdım. HRC fiyatı 1000$ üzerine sadece 2008 krizi dönemlerinde çıktı ardından 200$ lara çakıldı bunun haricinde 450-850 arası dalgalandı durdu. 850$ da bile çelik boru kullanan tüm altyapı projeleri durma noktasında geliyordu dünyaya. Pandemi ayrı bir fiyatlama yarattı şu an mantıklı seviyelere geldi HRC.

Ereğli o madeni işletmeye başlar o zaman tekrar değerlendiririz o maden sayesinde şu an bu fiyatlarda yoksa 4.çeyrek bilanço geldiği zaman herkesin hayretler içerisinde kalacağını düşünüyorum.

höstadlar da tivit atıyor gidin hemen kazma kürek ereğli madenine başlayın diye.

bilmiyorlar ki ereğli o madeni işlemeye başlayana kadar 3 kere bilançoyu fiyatlar, 3 kere de fiyatın üstünde tepinir.

bu şuna benziyor, tamam tofaş ford güzel yatırımlar yapıyorlar . ama işte o gün gelince bakarız.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    höstadlar da tivit atıyor gidin hemen kazma kürek ereğli madenine başlayın diye.

bilmiyorlar ki ereğli o madeni işlemeye başlayana kadar 3 kere bilançoyu fiyatlar, 3 kere de fiyatın üstünde tepinir.

bu şuna benziyor, tamam tofaş ford güzel yatırımlar yapıyorlar . ama işte o gün gelince bakarız.
    Sasani fiyatlamasi yapmak onların da hakkı degil mi?

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

O maden hikayesi fiyatlandı fiyatın içerisinde zaten. Boşuna 3 tavan yapmadılar Ereğliyi. Değerlendiririz demek istediğim kısım Ereğlinin dolar bazlı alt-üst bant seviyeleri.

7. Pala kalan vobculari da sıkıntıdan öldürecek ellaaam.

8. ENERJİSA bilancosu güzel degil mi 100 luk kagıt hala tosbaga mod

Sayfa 654/1002 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •