Sayfa 689/1002 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu geçiş dönemleri mart nisan spot hissede kalmak pay vadeliye göre daha mantıklı...

bu işinde bir düzenlemesi olması gerekir...

viopta poz alanları önemsemeden çıkıp ben şu gün şu kadar temettü demek insanları uzaklaştırır...

veya en az 2 ay öncesinde açıklama şartı gelmesi gerekir...

bütün pozların mart vadeye taşındıgı sırada çıkıpta 30 gün sonrasına temettü açıklamak hisseye yatırım yapana viopta koyar...

ama bunun düzenlemeside spkda...

cuma günü 100,000 kontrat poz açılmış akbank mart vadede...

bu kararın alınacağını bilen cumadan poz açtıysa nasıl bir haksız kanç oluşur siz düşünün...
    En azından bir gün sonraya kullandırım koysa Nisan'da olsa temettü verse problem olmazdı bile bile denk getirdi adamlar Marta.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Sayın dva glaza görünmüyor epeydir. Nerede olduğunu bilen var mı?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    cezalıydı en son.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. THY pisti boşaltırsa Pegasus kalkışa hazır da bakalım... Hava şartları çok müsait olmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bloomberg; Varlık fonu ETF alımıyla borsaya en az 1 mlyr dolar destek sağlayacak.
    Bu haberle bisttin sahipli olduğu tescillendi, düşüş yasak hemşerim, dağılın... Demek gibin bişii bu
    Hamdım Piştim Yandım

5. mscı endeksi hikayesine buradan piyasayı tutmaya çalışıyorlar,
    yalnız eregl deki ak satışı bitmedi boyna satıyor.
    bu satışı bitimi ile çeliklerde düzeltme bitermi bakalım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Fonlar tarafında da son haftalarda yoğun ilgi ve hacim var. Onlar nereden/nasıl buluyor sizce ? Kim nasıl hedge ediyor ?

Sağlıkla …

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İthalat da yasaklandı sanırım 6 7 gün önce.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    zined ,

bu piyasada 3 türlü para döndü bir kesim geçen depremden sonra bes hikayesi ile kenara çekilen ekip ,
    seçime kadar sadece belli tahtalarda treda ederler .
    diğer grup kar al yaptı belli tahtalarda ama yine oyundalar ....... parasını yönetenler bu grup.
    3. grup bu en alt grup en alt tahtalarda sığ ve patronla yönetilen tahtalar telegramcı ve whatsap,kuş sitesinde takılan ROKET çi ekiple dönen bölüm.
    bu sistemin yeniden çalışması için bir hikaye gerekli sadece hikayemi hayır sağlam bir likilite pompalanmalı .
    Şimdi şu durumda borsa 2 iler 1 geri ile çalışıyor ve düzenekte donanımsız ve stopsuz oynayan zarar eder , özel gelen msj bu yönde ben aldım tahtayı aşağı verdiler diye, 4-5 ay önce burada şunu dile getirdik herkesin kazandığı yerde kim kaybediyor diye başlık attım burada şimdi kazanmak daha zor ve daha beceri isteyecek.Şuanda piyasa bana göre bu sağlamayı yapıyor bu yüzden yukarı hareketler cılız kalıyor.
    Haklısın Bulut,
    Bu sene gerçek borsacıların senesi.
    Aldım gitti hikayesi bir süre bekler.
    Bloomberg haber de TVF yönetimi altındaki şirketlerden en az 1 Milyar dolar tahsil edecek ve bu kaymağı Ziraat portföyün borsa yatırımlarına aktaracak deniyor.
    Bu da bana TVF kağıtlarına, özellikle bir kısmı son yükselişten dahi yararlanamadı, bir hareket getirebilir diyor.
    Bakalım, stoplu hikayeli devam.

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Urayi bayanlarda kullanıyor paylaşımlara dikkat.azcik edep yaw
    Karakemal abi dozu kaçırdı, ayıp yaw
    Vobda parayı kırdı karılarla kızlarla yiyecek paraları heralde
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 689/1002 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız