Originally Posted by
bidbas
Hisse 10 a katlamis 2 belki 3 yil bezdirmis olacak bunun yaşanmadığı kac hisse sayabilirsiniz iki elin parmaklarini gecmez. Sattigini söyleyerek birşey olmaz uzun sure diyen adama laf atacaginiza sattigini soylemeden yatirimlarin erkenden biteceğini söyleyen 200-300 ml karlardan bahseden adamlara biraz laf söyleyin. Ha onlarda sorsak etkilediklerini kabul etmez yel degirmenleriyle savaşarak tahtaci patrona vb. suc atarlar. Burasi borsa iceriden bilgi olmadan kimsenin bir bok bildiği yok herkes forumda sallıyor. Eski borsacilardan guvenilir adamlardan kimse kalmadı buralarda.
Neyse sirket ozelinde 2023 te bitiriyorum yatırımları ilave makinelerle birlikte demis daha ne desin. İlk ceyrek yine begenilmeyen bilanco secim derken dibi gorurse toplayin gitsin işte soylenecek baska birsey yok.
Senden birkaç kişi var tabi...yau millet 1 yilda gözünü kapatıp ne alsa zaten çarpı 3 yaptı..makineler kurulacak ta falan filn.. burası Avrupa mi......2 gun sonra ne olacagini ne yaşayacağını bilemediğimiz bir ulke .. yönetenler desen yedikleri her halt ya kandirilma ya kader... boşver...bu firman yoneticilerinin fırıldak olduğunu ben şahsen biliyorum...siz katilirsiniz katılmaz siniz..size kalmış
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Yer İmleri