Sayfa 24/548 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 185 - 192 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Diablo takasa bakarak yorum zaten sağlıklı değil çünkü spekülatörün çok sayıda aracı kurumda hesabı olabiliyor.
    Bu arada bugün yayınlanan SPK bülteninde Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 19.04.2017 tarih ve 2017/07 sayılı Yönetim Kurulu Kararı'na istinaden, 51.000.000 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle, 80.000.000 Türk Lirası'na artırılması için kurula başvuru yapıldığı yazıyor.
    Kurulun buna onay vermemesini dilerim.DGZTE nakitini şirket içinde direk kendi değerlendirmeli.Burada sanki cebellezi durumu var gibi.

Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Diablo takasa bakarak yorum zaten sağlıklı değil çünkü spekülatörün çok sayıda aracı kurumda hesabı olabiliyor.
    Bu arada bugün yayınlanan SPK bülteninde Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 19.04.2017 tarih ve 2017/07 sayılı Yönetim Kurulu Kararı'na istinaden, 51.000.000 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle, 80.000.000 Türk Lirası'na artırılması için kurula başvuru yapıldığı yazıyor.
    Kurulun buna onay vermemesini dilerim.DGZTE nakitini şirket içinde direk kendi değerlendirmeli.Burada sanki cebellezi durumu var gibi.
    bülteni görmediniz herhalde onaylanmış

3. cok olmadimi onay isi. oncu girisimin kari fena degil. esas faliyet kari iyi. bence cok daha iyi oldu. bizi batiran dohol dir. keske hic birlesmeseydi dyhol ile

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. sattim kurtuldum. alan hayrini gorsun. ben satinca gider bu hisse. ipek sattim gitti euyo sattim gitti. demekki nasip olmayinca olmuyor. zorlamamak gerek. bu hissedede bir spek varsa benden yana helal olsun. sen kazandin. kalan vasada iyi kazanclar. pek sanmam ky kaldiginida.

5.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    sattim kurtuldum. alan hayrini gorsun. ben satinca gider bu hisse. ipek sattim gitti euyo sattim gitti. demekki nasip olmayinca olmuyor. zorlamamak gerek. bu hissedede bir spek varsa benden yana helal olsun. sen kazandin. kalan vasada iyi kazanclar. pek sanmam ky kaldiginida.

Yazık ettin zamanına ve parana.Bekleseydin biraz daha karpuz kesecektik.Bu vakitten sonra borsada yeni alım yapacaksan yükselmemiş doğan grubu ile patlak las-tik ihlas grubu kaldı.Yani bir bezdirenden çıkıp başka bir bezdirene girersin ancak.Hisse değişimi için geç kaldın.

6.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Yazık ettin zamanına ve parana.Bekleseydin biraz daha karpuz kesecektik.Bu vakitten sonra borsada yeni alım yapacaksan yükselmemiş doğan grubu ile patlak las-tik ihlas grubu kaldı.Yani bir bezdirenden çıkıp başka bir bezdirene girersin ancak.Hisse değişimi için geç kaldın.
    Geç kalmadı arkadaş mrshl,izocm,cmbtn,ateks daha sayamadıklarım var,
    Açsın arkadaş incelesin grafiklerini illa beyenir birini.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Spek anladık mali toplayamamışsın sıkma sal bak malsız kalacan

ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    cok olmadimi onay isi. oncu girisimin kari fena degil. esas faliyet kari iyi. bence cok daha iyi oldu. bizi batiran dohol dir. keske hic birlesmeseydi dyhol ile

bedelli mi var üzerinde bunun

Sayfa 24/548 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •