85 milyon ülkede eksik olan doğru düzgün siyaset yapan birileri , ne aciki, yeni alternatif bile oluşmuyor
85 milyon ülkede eksik olan doğru düzgün siyaset yapan birileri , ne aciki, yeni alternatif bile oluşmuyor
Yakışır , ben hayatımda böyle nezaketsiz konuşma görmedim yani iyiliğe karşı ,
Kardeşim masayı bozsan bile partimiz kurulları bu kararı onaylamadi ayrılıyoruz denir .
Bir de Perşembe günü imza atıp çıkıyorsun .
Ülkenin genel tutumuna uygun . Demek ki ben bu ülkeye uzaydan gelenlerden biriyim zira zihniyetim çoğunluğa asla uymuyor .Kendimi bu büyük çoğunluğa ait hissedemiyorum. Diğer uzaylı arkadaşlarla bir ittifak kurmamız lazım.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Dolmuştayım yarısı somali yarısı suriyeli. Hayaldigerçek oldu Tak parti takar.
Hala kuraklık tehlikesi hat safhada. Fakirliğin üstüne birde kuraklık olursa vay halimize.
Bu gün Depremzedeler için yapılacak konutlar hakkında bazı bilgiler geldi...İlçe merkezinde yıkılan evler için 750K vatandaştan katılım parası isteniyormuş...Türkçe meali inşaat maliyetini karşılarsanız ev sahibi olursunuz.Kira yardımı taşınma parası vb işleri için çadır veya konteyner talebi olanlar bir bardak su içsin deniyormuş..Yani ya konteyner ya da yardım tercih size ait denmiş...
Takarsa Tak parti takar.
(mKeles in repliğini de yazdım)
bir parti, benim siyasi hareketim türkiye'nin ve demokrasinin geleceğinden daha önemlidir diyorsa ben o partinin taa amk.
TOKİ'nin deprem bölgesinde yapacağı dairenin maliyeti 1 milyon 700 bin lira
Depremde yıkıma uğrayan; Maraş, Malatya, Urfa, Antep ve Hatay'da 4 bin 119 konut için ihale yapıldı. İhale değerlerine bakıldığında konut başı maliyet, 1 milyon 700 bin lirayı buluyor.
https://www.gazeteduvar.com.tr/tokin...-haber-1606114
kamu epeyice bir kısmını sübvanse ediyor...
Yer İmleri