Sayfa 73/1011 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 577 - 584 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Nasdaq vadelisinde nasil bir kirmizi mum diktiler stop ola ola bir hal oldum. 12000 civari tam alim yeri. Yuklu aliyorum ama maalesef hep daha alta gidiyor stop oluyorum. 12000 in altini da gorcek gibi. 12000-122000 arasi kirildi. Yeni destek ve alim yeri 11800 civari

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şey 15 bekleyen mi var?
    Islak rüya görüyorlar.
    Nette birkaç yerde gözüme çarptı böyle yazılar.Ruya ya gelince ekmek kırıntısı üstünde uyuyor olabilirler ..

3. Amerikada kripto sirketlerinin parasinin oldugu silverbank batmis. Kriptolar yime.kaybettirdi. Daha kriptolara giren kumarbaz kalmaz biste geri donerler.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Giden geri gelmiyor başganım, sistem değirmen taşı gibi öğüte öğüte sağlam adam bırakmıycak, kim istemez yılanoğlunun 15 taleye düşmesini ama düşmez. Giden geri gelmiyor. bi taraftan enflasyon bi taraftan yılanoğlu sarmış dörtbir yanımızı.
    Gundwane abiyi de kaybettik suyuniçinde, hep bu para piyasalarının yüzünden, oysaki para icat edilmeden önce kardeş kardeş gül gibin geçiniyorduk, para icat oldu mertlik bozuldu.
    Düş dow düş
    Düş ons düş
    Düş gümüş düş
    Onstan uzak dur. Her düşüş bana sağlam Arar yazdırıyor gram altında
    bir halt olacağı yok.

5. temettü işi boş iş derdim...

eregl bir sene temettü verecek diye bekle...

temettü yok desin...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Onsu rahat bırakın Ayhan başkana katılıyorum

Abdyi doğramışlar yok mu orada bir fon malın altına yatan

7. ev alıp kiraya vermek yerine eregl al temettüsü ile daha cok kazanırsın hesabı yapanlardan kurtuluruz artık...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ev alıp kiraya vermek yerine eregl al temettüsü ile daha cok kazanırsın hesabı yapanlardan kurtuluruz artık...
    Döngüsel şirkette temettü yatırımcılığı olmaz. Bir sene gelen temettüyle kral olursun öbür sene gelenle -veya gelmeyenle- sürünürsün.

Sayfa 73/1011 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •