Sayfa 523/892 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bugunlerde peak pv solar üretime başlarmı behiç dede nin acıklamaları var...
    üretime başladık diye bir haber gelse rahatlarız..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

citi takas 1.826.006 lot olarak gözükmekte şuan...

girip alsa 200k lot daha işimize baksak

Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    bilanço son gün pazartesi diye biliyorum. en azından bir beklenti sona erecek. smrtg bilançosunu beğenmemiş piyasa . bizimkine de beğenmeme hazırlığı yapılıyor. gelsin de beğenmesinler.
    o kadar yılmışız gelsinde begenmesinler modundayız gerçekten

smrtg nin faaliyet raporunu okudum. dünya ges piyasasından bilgi vermişler ve 2 tane yatırımda olan fabrikasından bahsetmişler.

bilanço ya gelince,

Brüt Satış karı %16,6 Dönem Net Karı %11,2

Finansman gideri 58 milyon oradan baya bir aşağı inmiş buna ek olarakta gözüme çarpan kontrol gücü olmayan paylar 9milyon. bu kontrol gücü olmayan paylar yurtdışında yaptıkları işlerle alakalı sanırım dipnotlarını okudugumda öyle anladım.

açıkçası arge çalışması hiç göremedim. arge gideri 0

en azından Brüt satış karının %20 üzeri olması gerekiyordu. Alfasın brüt satış karı %21

smrtg ye sempatim vardı ama bende begenmedim bilançosu ve faaliyet raporlarını.

Gesan'ın farklı olacaktır. Bir tutmayalım hele bir gelsin

4. Behiç dede bir roportjda panel hucre işinin pahalı oldugunu geri dönüşünün zaman aldıgını ve girmeyi düşünmediklerini söylemişti
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Behiç dede bir roportjda panel hucre işinin pahalı oldugunu geri dönüşünün zaman aldıgını ve girmeyi düşünmediklerini söylemişti
    Onu Beril hanım demişti.Bir de tamamen olmaz değil de ilerde panel üretimi başladıktan sonra onun sonuçlarına göre yeniden değerlendireceğiz ortaklık da olabilir münferitte olabilir dedi diye hatırlıyorum.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    o kadar yılmışız gelsinde begenmesinler modundayız gerçekten

smrtg nin faaliyet raporunu okudum. dünya ges piyasasından bilgi vermişler ve 2 tane yatırımda olan fabrikasından bahsetmişler.

bilanço ya gelince,

Brüt Satış karı %16,6 Dönem Net Karı %11,2

Finansman gideri 58 milyon oradan baya bir aşağı inmiş buna ek olarakta gözüme çarpan kontrol gücü olmayan paylar 9milyon. bu kontrol gücü olmayan paylar yurtdışında yaptıkları işlerle alakalı sanırım dipnotlarını okudugumda öyle anladım.

açıkçası arge çalışması hiç göremedim. arge gideri 0

en azından Brüt satış karının %20 üzeri olması gerekiyordu. Alfasın brüt satış karı %21

smrtg ye sempatim vardı ama bende begenmedim bilançosu ve faaliyet raporlarını.

Gesan'ın farklı olacaktır. Bir tutmayalım hele bir gelsin
    Smrtg ye bakılırsa alfas parlayan bir yıldız.Zaten burada bilançosunun gesan dan iyi olacağını ve oradan bir miktarı buraya taşıdığımı söylemiştim.Gesanın net karını yüzde 15 diye hesapladım ben.Smrtg gibi olursa güzel satarlar.
    Şu an için arz, bedelsiz beklentileri diri tutuyor bizi.
    Alfas şu an için yatırımlarıyla öne çıkmıyor ama reklamdan çok icraat yaptıklarını düşünüyorum ben.Sonuçta lafa değil bilançoya bakmak gerek.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Behiç dede bir roportjda panel hucre işinin pahalı oldugunu geri dönüşünün zaman aldıgını ve girmeyi düşünmediklerini söylemişti
    şirketi aradıgımda Hüseyin bey de aynısından söz etti.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Smrtg ye bakılırsa alfas parlayan bir yıldız.Zaten burada bilançosunun gesan dan iyi olacağını ve oradan bir miktarı buraya taşıdığımı söylemiştim.Gesanın net karını yüzde 15 diye hesapladım ben.Smrtg gibi olursa güzel satarlar.
    Şu an için arz, bedelsiz beklentileri diri tutuyor bizi.
    Alfas şu an için yatırımlarıyla öne çıkmıyor ama reklamdan çok icraat yaptıklarını düşünüyorum ben.Sonuçta lafa değil bilançoya bakmak gerek.
    smrtg gibi gelmez inş diyelim )

Sayfa 523/892 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •