Sayfa 492/610 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon
Arama sonucu : 4875 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by selimhan01 Yazıyı Oku
    4 milyar 177 milyon kardan 280 milyon dağıtıyor
    Bu ne kadar adil dürüst
    SPK. BIST neyi nasıl denetliyor kadınların vajinasına kadar müdahale eden hükümet yetkilileri hırsızlara müdahale etmiyor kazanırsınız vereceksiniz bukadar basit olan neden zor oluyor

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Bu hissede asıl beklenti temettü değil.Bu oranlar bence çokta önemli değil.Ha 0.26 ha ha 0.36.Hisse değeri temettü oranında düşecek zaten.Yüksek temettü vermesi her zaman iyi anlamına da gelmez.

Asıl beklentimiz arsaların yeniden değerlemesi ve yapılacak inşaatlar ve diğer beklentiler.Sorun yok sabırla beklemeye değecek.Zamanı gelince hakkettiği değeri mutlaka bulacaktır.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Temettü vermek önemli değil verdiği temettü kadar değer düşüklüğü oluşur hep böyledir, ancak yüksek temettü beklentisi oluşturanlar varsa ne amaçla yapmışlardır bu önemli .

Sayın Rek ile aynı gorusteyim ,bence hiç temettü vermese de olur , kendi ihtiyacı olsa fazlasını verir .Sadece telegramcilar mi nedir goygoy yapmışlar temettü şöyle olacak boyle olacak diye ne amaçla milleti kandırmaya çalışıyorlar onu anlamak istedim .İşleri güçleri yalan dolan , artık gına geldiler.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sayın Rek ile aynı gorusteyim ,bence hiç temettü vermese de olur , kendi ihtiyacı olsa fazlasını verir .Sadece telegramcilar mi nedir goygoy yapmışlar temettü şöyle olacak boyle olacak diye ne amaçla milleti kandırmaya çalışıyorlar onu anlamak istedim .İşleri güçleri yalan dolan , artık gına geldiler.
    Temettü değerleme yaparken önemli. Benim beklentim 50 kuruş civarıydı. Her zamanki gibi temkinli davranmışlar. Buradan holding temettüsünün de yuksek olmadigi sonucunu cikartabiliriz. Ilac ozelinde zaten Gensenta borc geri odemeleri icin nakit tutulmasi geregi var. Topluluk genelinde de nakit darlığı olabilir veya yatırım planları olabilir. Ilaç şirketinin temettulerinin Ayazağa projesinin başlamasıyla birlikte daha iyi bir yere gelmesini beklerim.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Temettü değerleme yaparken önemli. Benim beklentim 50 kuruş civarıydı. Her zamanki gibi temkinli davranmışlar. Buradan holding temettüsünün de yuksek olmadigi sonucunu cikartabiliriz. Ilac ozelinde zaten Gensenta borc geri odemeleri icin nakit tutulmasi geregi var. Topluluk genelinde de nakit darlığı olabilir veya yatırım planları olabilir. Ilaç şirketinin temettulerinin Ayazağa projesinin başlamasıyla birlikte daha iyi bir yere gelmesini beklerim.
    Ben temettü olayından anlamam ne zaman nereden temettü almissam o nisbette düşmüştür, sadece otokar da uzun yıllar dir yüklü hisse tutup temettüsu ile geçinen bazı amcalar olduğunu duydum şahsen tanışmadim.
    Değerleme etkisi tabii önemli ancak dediğiniz gibi Gensenta ya borç ödenecek bu nedenle bir şey beklemem .Onu dikkate almıştım. Hatta 2024 başı bilançoda ne kadar nasıl görünür hala merak etmekteyim.
    Yukarıdaki yazdiklariniza katılıyorum.
    Herkese iyi pazarlar.

4. Temettü verimi " temettü hissesi" olarak etiketlenmiş şirketlerin borsa fiyatlarını daha çok etkiliyor. En yakın örneğini her zaman güçlü temettü dağıtan Eregli'nin yatırımlarını bahane ederek temettü dagitmamasinda gördük. Temettusu için Ereğli tutanlar hemen tepki verdiler. Bizim borsamız genelinde temettulere karşı duyarlılık temettü verimlerinin faiz oranlarının çok altında seyretmesi nedeniyle düşüktür. Temel analiz yaparken ise temettü verimlerinden başlayanlar azınlıktadır. Bu noktada ben biraz genelden ayrılıyorum. Sirketlerin karlılığı kadar, beklentileri veya büyüme oranları kadar verimlerine de dikkat ediyorum.

5. Bir de geçmişte gösterdiğim hesaplamaları bir daha yapmak istemiyorum ama bu temettü verimleriyle ilac'in kasasından neredeyse hicbir şey çıkmıyor veya çok sınırlı ödeme yapılıyor. Örneğin bu yılki ödemelere göre halka açık kısımdan yatırımcılara gidecek para 50 milyon liranın biraz üstünde, 2,5 milyon dolar kadar. Ayrıca holdingin dağıtacağı kar payları ile ilacın topluluğa aktaracağı kar payları büyük ölçüde örtüşüyor, bu yıl da bir benzeri olur.

Bu hissede manipulatif hareketler son birkaç gün de yine ortaya çıktı.Bugün yine iğrenç düzeyinde göz göre göre hemde!Hisse fiyatı %4.40 düzeyinde düşerken ,hissede işlem durdurma uygulanırken, çaktırmadan alttan alttan birazcık alabildiler malesef.Ayrıca hissenin saklama degerleriyle de tabloyu olumsuz göstermek için manipülasyon yapıldı.Haftalık .aylık,üç aylık saklama değerlerini negatif yönde düşürdüler(kim inanacaksa.İlk 5 .10.15 aracı kurum dışındakilere virman yapıyorlar).Sabır gerekiyor.Sonunda mutlaka hakkettiği değerlere gelecektir.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

7. İyice saçmaladı , gözü toprağa bakıyor , insanda utanma olur , Oğuz Aral in utanmaz adam i bunlar.

8. ilac alıp deneyeceğim iyi gelirse biraz daha alırım

Sayfa 492/610 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •