Sayfa 434/651 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Bütün birikimini, bu tahtada (Devlet Bankasıdır diye) değerlendiren ve 10-15 yıldır bekleyen küçük yatırımcılara Allah’ım sabırlar versin..
    hala bu mendebura bankamı diyorsunuz
    yine en çok düşen bankayız amerikadaki kriz bir buna dokunuyor galiba
    söylemekten yorulduk
    bu hisse düdüklemek için var
    burda haber paylaşan umut pompalayanlara kanıpta kimse almasın
    alan da bu saatten sonra ağlamasın

Yahu Pozitif efendi, hisseni aylar önce 13 TL 'den kâr ile sattım dedin.Halen ne kıvranıp duruyosun.Seni tebrikte ettik.Kardeş az kendine saygın var ise inandığın hissede pozisyon açsan yakışmaz mı sana.YTD

Geçen hafta xBank a para girişi oldu, önce ABD den sonrada Avrupa dan Banka kaynaklı gelen olumsuz haberlerle bir düzeltme yaşandı, eğer bunlar yaşanmasaydı bugün başka şeyler konuşuyor olacaktık! daha öncede burada yazdığım gibi hedefte bir değişiklik yok sadece biraz ötelendi, en yakın bir zamanda gün içinde bu hissede %7 civarı nerede kalmıştık primi bekliyorum, sonrasında da yazdığım o hedef orada duruyor! ytd,,,

Hazine 20 milyar sermaye koycaktı Osman aniden hazineye 7 milyar bağış yaptı. Osman abi napıyonuz abi siz. bi gidin artık yav.

5.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Bütün birikimini, bu tahtada (Devlet Bankasıdır diye) değerlendiren ve 10-15 yıldır bekleyen küçük yatırımcılara Allah’ım sabırlar versin..
    bir bidon dolusu benzin yeter

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Geçen hafta xBank a para girişi oldu, önce ABD den sonrada Avrupa dan Banka kaynaklı gelen olumsuz haberlerle bir düzeltme yaşandı, eğer bunlar yaşanmasaydı bugün başka şeyler konuşuyor olacaktık! daha öncede burada yazdığım gibi hedefte bir değişiklik yok sadece biraz ötelendi, en yakın bir zamanda gün içinde bu hissede %7 civarı nerede kalmıştık primi bekliyorum, sonrasında da yazdığım o hedef orada duruyor! ytd,,,
    he he %7 de yapar %70 te ama tersten
    sonrada nerde kaldık bu sefer kimleri düdükleyelim der 10 yıldır yaptığı gibi
    yazmıyım diyorum hala bu hisseye inanan var çok ilginç
    ya arkadaş olumsuz haber olmasına gerek nice olumlu haberi heba ettiler halen ders almıyorsunuz
    insanlara ümit vermeyin bari bu hissenin derhal bisttten atılması gerekir

12 den alanları gene perişan etti nerden alırsan zarardasın
    tezgahı iyi kurmuşlar
    sürekli masa kazanıyor
    tabi kar etmesine gerek yok burdan düdükledikleri paralarla amme hizmeti yaparlar artık
    devlet eliyle dolandırmanın en güzel örneği
    kar etme amme hizmeti yap
    ne güzel dünya

HALKB eşleşme, 11.11 ile giren 10.88 ile çıktı, VİOP30 a gelen satışla xBank tamamı aşağıda eşleşti,

Sayfa 434/651 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •