Emirhan bey sorduðum sorulara cvp verdiðiniz için teþekkürler
bu arada þirketten yatýrýmcý iliþkilerinden Murat beye birkaç soru yönelttim.kýsaca bilgilendireyim
Payneti sordum ne durumda diye satýþ için danýþmanlýk yapan firma ile tekrar sözleþme yaptýk süreci deðerlendiriyoruz kamuya açýklanacak bir durum olursa bilgilendirme yapacaðýz dedi .halka arz için þimdi yürütülen bir süreç var olumlu ya da olumsuz bir durum olursa yönetim kurulu deðerlendirmek üzere hissedarlarýn böyle bir iteði var ilettik dedi.

Önümüzde seçimlerin olduðunu hangi ittifak gelirse gelsin piyasalarda seçim sonrasý faizlerin artmasýnýn piyasalarýn beklentisinin yüksek olduðunu ilettim.Bu durumda þirkete taze para giriþi için geçenlerde bilgilendirdiðinin kap için sürecin ne durumda olduðunu ilettim.Çok fazla zaman kalmadý bu faiz oranlarý bulamayabilirsiniz bir süre.Her halde yönetiminizde istemez seçim sonrasý daha yüksek faizden borçlamayý ileteceðim dedi Serkan Beye.
Birde þirketin sermayseinde % 15 in üzerinde paya sahip büyük hissedar ile görüþüp artýk yolu nasýl olacaksa bir yolu vardýr diye düþünüyorum þirkete sermaye giriþi saðlanmasýnýn kolay olabileceðini söyledim.Çok güzel bir fikir ileteceðim dedi

2021 deki bilançoda daha paynet - brigstar - yenileme ve enerji iþi daha baþlamamýþken fiyatýn % 50 aþaðýsýnda endekesin yaklaþýk 4 katyýnda olduðunu ilettim.o da doðru söylüyorsunuz gerek fk gerek pd/d çok düþük olduðunu o da geel müdre ilettik hisse geri alýmýný yönetim kuruluna taþýmasý için teklif sýunduk ama ne olur bilemem dedi