Sayfa 222/253 İlkİlk ... 122172212220221222223224232 ... SonSon
Arama sonucu : 2022 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Şirketin beklentisine eminseniz senedini toplarsınız yok bu fasa fiso Bi beklenti derseniz almazsınız veya satıp çıkarsınız ben büyük oyuncular tarafından baskılandığını düşünenlerdenim belki dahada düşer ama bu baskı bu algı bitince tüm drençleri kırıp geçecektir
    Sayın kilavuz bende böyle düşünüyorum. Maliyetin de iyi fakat bu kadar beklemezdim. Böyle müthiş bir fırsat ve beklenti yüz yılda bir denk gelir. En az beş katlanması gerekirdi. Neyse su akar yolunu bulur. K.y.t.d.

2. Daha bilançoyu fiyatlamadan birde deprem bölgesinin çimento sektörünü elinde tutması beton sektörünü elinde tutması üstüne bu fiyata geri gelmesi sizcede ilginç değilmi
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Ne oldu niye düşmüyor bence düşürmelisin fiyatlar çok yüksek düşür düşür mesela bu gün Bi %10 düşsün yarında Bi %10 indir gitsin 20 ye 10 a hatta 1 liraya gelsin hadi bakem

4. Ben pörtföyün %4 civarını bu hisseye bağlamıştım şimdilerde %3,5 i felan heralde o sebeple 1 lira olursa pörtföyü %3,5 ini kaybederim anca o kadar yani düşüreceksen aha meydan orada buyur ama düşürüyorsan sende birazcık hisselerinden vazgeç olur mu düşerken hisselerin artıyormuş gibi geliyor bana

5. Bence satış tarafına 8 10 milyon hisse yaz daha büyük baskı olur

6. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. Son son 7 iş gününde kim satmış kim almış bankof geçen ay oyaka kaptırdığı lotları misliyle toplamış gözüküyor satanlarda Bişeyler biliyor elbet de bankoftan alan kim

8. O hızlı çıkıştan sonra Düzeltmesini yapmamıştı..Biraz fazla oldu bu düzeltme ama borsadada garip şeyler oluyor..Seçim belirsizliği kaygı ve korku hakim.. Borsa belirsizliği sevmez..

Sayfa 222/253 İlkİlk ... 122172212220221222223224232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •