
Originally Posted by
agg
Sayın Arpacı55,
Şu 15 dolar hikayesi okuyanları bayağı sardı. Geçenlerde tanıdık bir (Yazı yazmaz sadece okur) arkadaş, SAHOL 15 dolara ne zaman gider abi diyerek bana sordu. Cevap veremedim. Satmayıp SAHOL turşusu kuracağım, iyi para dedi.

)
300-500 TL ye giden hisselerin SAHOL den ne farkı var sanki demez mi. Haksız da değil.
40 yıldır borsadayım. En az 10 kat yükseleceğine inanmadığım hiçbir kağıda girmedim.
Bundan önce sarkuysanda idim. Dolar bazında 10 kat arttı. Alan kazansın dedik bıraktık.
Buradaki arkadaşların verdiği bilgiye dayanarak 1.5 yıl önce 8/ 9 tl lerden almaya başladım 5 katını gördüm . Geriye bir 5 kat daha kaldı.
Bu En az kısmı. Temeline bakınca nerden bakarsan bak ederi 15 dolar. İnşallah bunu göreceğiz.
Arkadaşın doğru söylüyor.
Daha dün borsaya çıkan enerji şirketlerinin piyasa değeri 1/2 milyar doları buldu.
Sadece enerji üretimine yaptığı yatırım 12 milyar dolar . Akbank, Enerjisa, akçansa, çimsa, kordsa, Lassa, carfursa, Teknosa, Hilton sa , sa, sa, sa sa. Bu kadar SA yı nereye koyacağız? 100 milyona sattığı Sasa 16 milyar doları gördü ? Bizim başımız kel mi?
Bence en büyük sorun döküleceği düşünülen küçük yatırımcının beklenenden fazla olması ve dökülmemesi. Kimse seni beni zengin etmek istemiyor. İnşallah sabırla bunu da yeneceğiz.
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Yer İmleri