Yüzdesel gün içi fiyatlara göre değişen
Risk parametreleri gelmiş..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzdesel gün içi fiyatlara göre değişen
Risk parametreleri gelmiş..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti, görünümünü "durağan"dan "negatif"e revize etti. ForeksHaber anketinde beklenti görünüm ve notun değişmeyeceği yönündeydi.
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...LP_IqjzQQ&s=19
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Sp aylık egulfing
Çeyreklik geçen kapanış üstü.. ayılık durum pek kalmadı..
Aşağıda çok bozuk fiyat yapıları var,(4050-4007-3980) hafta başı yaygarayla düzeltirlerse longlanır..
haziran 4300+ *bu seviyeden(4100) fxden alınırsa al-tut 3 aylık swap faizi -1.9% hareket +4.8% 50-50%
aşağı basarlarsa gene öküz gibi longlanır...
son dalış, tencerenin dibini yalama.. olursa
Memento mori
hisse mart vadelilerde 5 milyar TL pozisyon fiziki eşleşmeye kalmış, yüzde 1 hareket 50 milyon TL ediyor, bazı tahtalarda seans sonu hissedildi satış baskısı ama öyle ahım şahım bi satış gördük denemez.. açılışta direkt eksiye yuvarlandı, günün kalanı nispeten dar alanda geçti denebilir
son 3 haftadır kesintisiz düşüş trendindeyiz, kar realizasyonu dışında baskın bi motivasyon yoktu bu süreçte, ciddi bi haber akışı yoktu, yurtdışı etkisi yoktu vs, son 3 haftadır direnç olarak çalışan ortalama 10-günlük ortalama oldu, 4 defa değdi ve satış yedi.. pazartesi içn bu direnç seviyesi 5.450 civarı.. amma velakin aşağı devam ederse, düşüş sarmalına girmiş olacak, bu saatten sonra düşmeye devam ederse ben derhal havlu atarım
![]()
arkadaşlar idealdata'da trend alarmı ile bist30 varant alıp satıyorum ama son zamanlarda kotasyon sorunu yüzünden zarar etmeye başladım, işten eve geliyorum bakıyorum ne satması gerekeni satmış ne alması gerekini almaş 300-500 lira zarar. bi çare söylermisiniz ,boş geçmeyin zor durumdayım. normal viopa geçecek özgüvenim yok henüz. tek bist30 viopu 50 bin liralık pozisyon demek benim aldığım varant 2-3 bin liralık.
Aslında herkes yavaş yavaş borsadan umudunu kesiyor. Çevremde tüm yatırımlarını borsada değerlendiren insanlar var. Fenada jazanmadılar. Hepsi ocaktan beri nisanda borsadan çıkmaya başlayacağız diyor. Aslında onların beklentileri mart ayındada iyi bir yükseliş olacağı nisandada borsayı yukarı çekerlerken kendilerinin borsadan çıkmaktı. Ancak beklentileri 2 aydır pek gerçekleşmedi hatta bazı kağıtlarda (petkm sasa thyao pgsus akbank ısctr GİBİ ) kardan baya zarada yazdılar. Nisan ayı geldi ve o kağıttan çıkacağını söyleyenler kardan zarar ettikleri için bence borsada kalacaklar ve taşıyıcı durumuna düşecekler. Borsa kumardır diye çevreme konuştuğumda kabül etmiyorlar. Borsanın kumarlığını günah anlamında söylemediği zamanında borsadan çıkmayı bilmediklerinden kumar oynadıklarını söylüyorum. Borsada çok kazanma hırsı kazandığınla yetinememe duygusu borsayı kumar yapar. Çevremde borsadan çok para kazanan ama zamanında çıkamadıkları için kazandıklarınının bir kısmını sürekli veren bu nedenlede bırsadan çok zebgin olan hiç yatırımcı görmedim.
bir halt olacağı yok.
Güzel panik var, mal da derli toplu, tam öttürmelik ortam. Allah kimseyi borsadan gelecek paraya muhtaç etmesin.
Yer İmleri