Sayfa 690/1011 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Bu arada yeni başlayacak teminat sistemi short squeeze durumunda shortta kalanları bir hayli zorlar. Her enstrüman için geçerli sırf endeks değil

Fiyat arttıkça hem gereken teminat artıyor hem zarar ediyorsun double etki oluyor.

2. Gavurlar zero sum game diyor. Yani birileri batacak ki birileri de çıkacak. Ben bu 1 ay içinde bayağı bi bireyselin ağır yaralar alacağını düşünüyorum ortam buna çok müsait. Adrenalini hisseden kaybeder.

Açılan 100.000 yeni kontrat.
    2 günde endex vadeliden 130milyon TL kazançtan bahsediliyor..

Bugünde bekleyelim, saat 3 sonrası,
    20.000 lik yeşil çubuk.. Ya da kırmızı?

Bunu yapan, bunun tersini de yapabilir..
    Son düzenleme : keremalkm; 05-04-2023 saat: 05:46.

4. Emekli fonları ve Ziraat satıcı hatlarını yoğun topçu ateşi ile yumuşattı.

Yapı Kredi'deki oyuncu ya yarma harekatına girişti ya da 3 günlük serbest yağma hareketi yapacak.

Bakalım nasıl olacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Kağıtlara baktığımda ki çoğunuzun kağıdı da dahildir saatlikten günlüğe kadar dolar cinsinden pozitif uyumsuzlukta... Kağıtların da sağlam katılması gerekiyor. Yalnız düşüş trendi bitti denir mi bilemem. 5 bin yine pis pis duruyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bana göre varlık fonu long açmış

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Zamanında bir gün nişanlımla araba ile dolaşmaya çıktık ve malesef araba teklemeye başladı yolda kaldık. Sonra birden sigaramın kabındaki alümünyumu şerit yapıp bujilere kablo giden distiribütör kablolarının üzerine sarmak aklıma geldi. O şekilde yaptım araba çalıştı eve kadar geldim.

Arabayı ertesi gün servise götürdüm ateşleme ile ilgili distirbütör veya ismi ne ise onda sorun var dediler, değiştirdiler. Paranormal olay olarak not ettim.
    3 paralık bujiyi ,kabloyu değiştireceğine distribütörü değiştirmek işine gelmiştir ))

8. Varlık fonunun yoğun ilgilendiği hisseler hangileri? Thy, Tcell takip ettiklerimden gördüklerim, başka hangileri var?

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bana göre varlık fonu long açmış

Sayfa 690/1011 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •