Sayfa 289/472 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1. Selam,

Alabilenlere helal. Darisi basimiza

https://sputniknews.com.tr/20230405/...069228610.html

Ben artik hergun e-devletten bakmayi biraktim. Aklima gelirse bakicam arada.

Devlet ilk basvuru da yolladigi SMS i belki sonuc laninca da atiyordur bos yere edevlet e bakip stress oluyoruz zaten

Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam,

Alabilenlere helal. Darisi basimiza

https://sputniknews.com.tr/20230405/...069228610.html

Ben artik hergun e-devletten bakmayi biraktim. Aklima gelirse bakicam arada.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Devlet ilk basvuru da yolladigi SMS i belki sonuc laninca da atiyordur bos yere edevlet e bakip stress oluyoruz zaten
    ilk başvuruda gelen SMS, işlem sonuçlandığında gelmiyor maalesef (belki de çok sonra gönderiyorlardır). Onun için e-devletten bakmaya devam edin. Ama artık stres yapmayın, er ya da geç nasıl olsa olacak, rahat olun
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Evet aksam vakti bi kere bakalim yeter

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    ilk başvuruda gelen SMS, işlem sonuçlandığında gelmiyor maalesef (belki de çok sonra gönderiyorlardır). Onun için e-devletten bakmaya devam edin. Ama artık stres yapmayın, er ya da geç nasıl olsa olacak, rahat olun
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. Selamlar ;benim eyt den emekli maaşım bağlandı.e devlette ilk maaşım 27 Nisan'da ziraat bankası olarak gözüküyordu..dün denizbanka gidip promosyon için banka değişikliği talebi yaptım...bugün e devletten baktığımda maaş ödeme günüm 27 Mayıs gözüküyor..acaba ilk maaşım yine ziraat bankasina mi yatacak ..

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Evet aksam vakti bi kere bakalim yeter
    Selam,
    Aragorn'un Gandalf'i beklemesi gibi gozumuz dogan safakta. Onumuzde trol ordusu, elinde faturalar.
    GElsin artik su maas

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Selamlar ;benim eyt den emekli maaşım bağlandı.e devlette ilk maaşım 27 Nisan'da ziraat bankası olarak gözüküyordu..dün denizbanka gidip promosyon için banka değişikliği talebi yaptım...bugün e devletten baktığımda maaş ödeme günüm 27 Mayıs gözüküyor..acaba ilk maaşım yine ziraat bankasina mi yatacak ..
    benim bildiğim ilk ay banka değiştirilemiyor, belki onun için bir sonraki ayın işlemi görünüyordur.
    bu maaş işi de iyice karman çorman oldu, ilk ay yarım maaş mı? tam maaş mı? farklar var mı? hangi ayın maaşı ne zaman yatacak? herkes ayrı şey söylüyor, çıkıp doğru düzgün açıklama yapan da görmedim.

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    benim bildiğim ilk ay banka değiştirilemiyor, belki onun için bir sonraki ayın işlemi görünüyordur.
    bu maaş işi de iyice karman çorman oldu, ilk ay yarım maaş mı? tam maaş mı? farklar var mı? hangi ayın maaşı ne zaman yatacak? herkes ayrı şey söylüyor, çıkıp doğru düzgün açıklama yapan da görmedim.
    Üstat ben 3 martta başvurdum Bağ-Kur ..20 Martta emekli oldunuz diye mesaj geldi ..bugünde 4.760 TL yatmış ..153 u aradım sordum maaş farkı dedi Nisan maaşı da 17 Nisan'da yatacak dedi...gazetelerde bu yatan paranın 1-17 Nisan farkı olduğu yazıyor...ben 3-31 Mart arasindaki dönemin olduğunu tahmin ediyorum .lakin bir şey bildiğimiz yok .

Sayfa 289/472 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •