Sayfa 149/1003 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Asgari ücreti yükseltmek yerine işsizliğe çözüm üretseler zaten asgari ücretli çalışan kalmayacak. Ve asgari ücreti şu kadar yapacağız söylemi ortadan kalkacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Asgari ücreti yükseltmek yerine işsizliğe çözüm üretseler zaten asgari ücretli çalışan kalmayacak. Ve asgari ücreti şu kadar yapacağız söylemi ortadan kalkacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    o iş uzun iş eğitim reformu lazım katma değerli üretim lazım marka yaratmak lazım ama asgari ücret artsın demek kolay işçinin emekçinin yanındayız demek kolay ondan sonra enflasyon patlayınca et şu kadar oldu de asgari 0cret yoksulluk sınırının altında kaldı de tekrar asgari ücret artsın de mis gibi kolayca siyaset yap

NBZ de 8% EUZ de 5% civarinda mevduat karsiligi getiri vermektedir
    usd ve eur bazli...

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sn Servetbey, Sn Blackmirror,

Teşekkür ederim, topiğin sabit müşterisi olmadığım için yine geç fark ettim.

Korkarım, artık her şeyi inine dibine kadar inceleyecek enerjiyi kendimde bulamıyorum o kadar çok şey var ki, belki hazır bir çalışma, fikir, hap halinde hazır vardır diye sordum.

Bi fırsatta bakarım, MB dolar kuru alış satış ortalamasıyla rasyo yapıp bakmak lazım datası varsa, çekmek lazım.

Saygılar.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    25 Haziran 2018
    • Dolar: 4,58 TL
    • Benzin: 6,24 TL
    • Çeyrek Altın: 304 TL

11 Nisan 2023
    • Dolar: 19,29 TL
    • Benzin: 22,79 TL
    • Çeyrek Altın: 2.130 TL

Yetkiyi verdin.
    Etkiyi gördün.
    Tepkiyi verme zamanı.
    Gönder gitsin !..
    Bana dış güçlerin bir oyunu gibi geldi.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kur farkını kim öderse ona vereceğim
    ben yeni dönemde kabinede taşkesenli ile bakdemirliyi ve savcıyı görmek isterdim biraz üzüldüm açıkçası. tesellilerimden birisi osman ın aday olması.

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    3 ay sonra avrupaya vizeyi de kaldırıyor KK 700 milyar dolar para gelince haliyle hepimiz çok zengin olacağız ve gezmek isteyeceğiz her şeyi düşünmüş KK işsizlik diye bir şey de kalmayacak gençler en kötü muhtar yardımcısı olacak harika günler bizi bekliyor
    KK gelecek, TC AB'ye Gİİİ REEEE CEEKKK!

ytd

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    25 Haziran 2018
    • Dolar: 4,58 TL
    • Benzin: 6,24 TL
    • Çeyrek Altın: 304 TL

11 Nisan 2023
    • Dolar: 19,29 TL
    • Benzin: 22,79 TL
    • Çeyrek Altın: 2.130 TL

Yetkiyi verdin.
    Etkiyi gördün.
    Tepkiyi verme zamanı.
    Gönder gitsin !..
    basganım bir de araba, ev fiyatı veya kira rakamı da koysaydınız daha bir aydınlanırdık. (et ve peynir de iyi olurdu) çeyrek almasak da yaşayabiliriz yani.

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sosyal medyada kimi sözüm ona piyasa takipçileri yahut ekonomistleri doların zorla tutulduğunu söylüyorlar .bloombergte ki bazı ekonomistler ise ihracatçılar için .mb nin 18.86 ten bu seviyelere kontrollü izin verdiğini söylüyorlar .MB nin doları istediği zaman sabit tutacak istediği zaman ipini salacak gucu varsa patlama olmaz gibi gözüküyor.
    hayvan terli diyim siz anlayın. güreşçilerden biri illaki yorulacaktır.

Sayfa 149/1003 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •