Sayfa 929/1011 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: ViOP XLIX

sn joker sizin geçen yıl bu zamanlar yazdıklarınızı hatırlıyorum. o tarafta zaten seçim vs kaynaklı sorun olmaz.

trade işi kocaman bir yalan. ancak 300-500 lira kazandırır.

300 bin-500 bin gibi satış yapsan peşinden bakarsın.
    audentes Fortuna iuvat

2. Sayın el turco bahsettiğiniz danışman rifkin di kendisi yenilenebilir enerji ile anılan bir isim.

Dediğiniz gibi o konuda potansiyel yüksek ve en kolay kredi yatırım cekikebilen bir alan ayni zamanda.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bir kaç ay oluyor tam hatırlayamıyorum da Erdoğan'ın bir kararname ile güneş enerji yapacak şirketlerin önünü kapattığını söyleyebilirim

Türkiye’de yıllara göre güneş enerjisi santrallerinin gelişimi;

........

Türkiye’de yıllara göre elektrik santralleri toplam kurulu gücü içindeki güneş enerjisi santrallerinin payı;

Kaynak: https://enerji.gov.tr/eigm-yenileneb...aynaklar-gunes

(Atatürk barajı hidroelektrik santralinin kurulu gücü 2400 MW)
    ....

Önümüzdeki günlerde Karapınar’da Avrupa’nın en büyük güneş enerjisi santralinin açılışı yapılacak...
    https://konyabakis.com/yerel/konyada...li-oldu-52550h

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Sayın el turco bahsettiğiniz danışman rifkin di kendisi yenilenebilir enerji ile anılan bir isim.

Dediğiniz gibi o konuda potansiyel yüksek ve en kolay kredi yatırım cekikebilen bir alan ayni zamanda.
    benim ev güney batıya baktığı için yazarken akşam üstü güneş gözüme geliyordu. açıkçası aklıma ilk enerji geldi.

bu ülkenin çok fazla potansiyeli var. bunu bir tabaka yemedikçe herkese yetecek kaynak var.

endüstriyel ormanlar yapalım. kağıt ithalatı bitsin, hatta ihracat yapalım.

kimse inanmaz ama yozgata kırşehire vana hakkariye endüstriyel orman yapalım 3-5 yılda ülke düze çıkar.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    14 mayısta bir değişim olma ihtimali çok yüksek. piyasa artık bunu fiyatlamaya başlayacaktır.
    Piyasa bunu fiyatlayacakti ama Iktidarin Hudaparla yaptigi is birligi durumu bozdu. Oradan gelecek 50-100bin oydan ziyade baska hesaplari var bence iktidarin.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Piyasa bunu fiyatlayacakti ama Iktidarin Hudaparla yaptigi is birligi durumu bozdu. Oradan gelecek 50-100bin oydan ziyade baska hesaplari var bence iktidarin.
    böyle şeyleri iktidardan önce muhalifler söylüyor. çok üzücü. karpuz kabuğu hikayesi gibi.

reis 50 bin oyu olan bir parti bulsa onu da cumhura katacak.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    benim ev güney batıya baktığı için yazarken akşam üstü güneş gözüme geliyordu. açıkçası aklıma ilk enerji geldi.

bu ülkenin çok fazla potansiyeli var. bunu bir tabaka yemedikçe herkese yetecek kaynak var.

endüstriyel ormanlar yapalım. kağıt ithalatı bitsin, hatta ihracat yapalım.

kimse inanmaz ama yozgata kırşehire vana hakkariye endüstriyel orman yapalım 3-5 yılda ülke düze çıkar.
    Bunu akıl edecek uygulayacak beyin lazım liyakat lazım. Ben bu engelli felçli halimle ülkeye milyar dolarlar kazandıracak projelerim var.

8. Mesela benim tarım ve hayvancılık projem var. Büyükbaş hayvancılık çiftliklerinin gübre atığını toplayacak bunu depolayacak bundan elde edilecek gübre ve gaz ile seracılık yapılacak. Deri giyim ve ayakkabı sanayisinde dünya da iyiyiz ama hammaddeyi ithal ediyoruz.

Sayfa 929/1011 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •