Originally Posted by
ayhan53
Dönelim gerçek gündeme bugün sarımsaklı pazarına gittim. Yağmurunda etkisiyle otlar helede arapsaçı geçen sene aldığım fiyata düşmüş bağı 5-6 tl geçen sene 30 tl ye aldığım dikili çileği ise.malesef 50 tl haftaya bayram dahada artabilir fiyat. Domates 30 maydanosun bağı 5 tl ama inanılmaz küçük bakla çıtır 30-40 arası fasulye çıkmış 50.tl iyi.portakal 25 muz 25 domates salatalık fidesi geçen sene 2 tl idi bu sene 5 ten aldım. Bütün gün bahçede salatalık domates ektim. Sularınıda verdim. Baya bedenen yoruldum. Seçimle ilgili endişem yok. Pazarda bir tek chp ayvalık ilçe teşkilatı dolanıyordu. Her pazarcıya her pazara gelene ulaşmaya çalışıyorlardı. Diğer partilerin hiç biri yoktu. Dün akşam da eve gelmişlerdi. Oyumuza talip olduklarını söylediler. Renk vermedik hayırlısı dedik. Hemen gevşemesinler oylar garanti demesinler.
Kk bu seçimi alır.
Kaybederse chp li olduğunu söyleyip yada iyi partili olupta kk ya oy vermem diyen salakların yüzünden kaybedilir.
Ama özellikle chp lilerden bu defa salak çıkmaz. Oyunu kk ya kızsada gidip verir. İyi partililere dikkat. Hiç güvenmiyorum onlara her an kazık atabilirler.
Yer İmleri