Arama sonucu : 2159 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Çok kısa net. . . . . . ortalıkta hayvan gubresinden fazla para var ehh bizim kuticik de yağmur yağarken bereketinden faydalanayım diyerek şemsiyeleri acıyor. (şemsiyeler genelde acılmaz denilen yere sokularak gayet guzel acılıyor)

sonuç. . . . . . millet sıraya girmiş elindeki paramı nereye vereyim derken (halka ırzlara atlarken) mehmetciğim kendine dusen haktan faydalanmazmı?

saygılarımla
    Sayın besiktask sizin düşüncenizi saygı duymakla beraber size katılmıyorum. Siz patronun kafasındaki en iyi niyetli düşünceyi bizimle paylaşmışsiniz. Ben patronun bu kadar saf ve temiz düşüncede olduğunu düşünmüyorum ki bu zamana kadar yapılanları görünce..
    Sayın besiktask sizin düşüncenizin yerine sayın KM şirketi hakketiği fiyata ulaşmasına müsaade etmiş olsaydı yine halledebilirdi. Ya da halka arz ettiği iştiraklerdeki baskıyı kladırsa, sonuçta iki işitiraktede %70 kendilerinde değil mi?
    Saygılarımla
    Not: sayın beşiktaşk sizi istemeyerek kırmış olabilirim ki yazdıklarıma, sizden görüş istediklerime cevap vermiyorsunuz. Şunu bilmenizi istiyorum, bilsem ki mezardan babam çıkıp gelecek benim için doğru tektir ve asla değişmez.. Sayın Km adına gerçekten çok üzülüyorum, ona hidayet vermesi için Allaha yalvarıyorum. Ama Kul hakkı asla affetmem ki bu kadar net...
    Son düzenleme : gundem; 19-04-2023 saat: 13:12.

2.  Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Sayın besiktask sizin düşüncenizi saygı duymakla beraber size katılmıyorum. Siz patronun kafasındaki en iyi niyetli düşünceyi bizimle paylaşmışsiniz. Ben patronun bu kadar saf ve temiz düşüncede olduğunu düşünmüyorum ki bu zamana kadar yapılanları görünce..
    Sayın besiktask sizin düşüncenizin yerine sayın KM şirketi hakketiği fiyata ulaşmasına müsaade etmiş olsaydı yine halledebilirdi. Ya da halka arz ettiği iştiraklerdeki baskıyı kladırsa, sonuçta iki işitiraktede %70 kendilerinde değil mi?
    Saygılarımla
    Not: sayın beşiktaşk sizi istemeyerek kırmış olabilirim ki yazdıklarıma, sizden görüş istediklerime cevap vermiyorsunuz. Şunu bilmenizi istiyorum, bilsem ki mezardan babam çıkıp gelecek benim için doğru tektir ve asla değişmez.. Sayın Km adına gerçekten çok üzülüyorum, ona hidayet vermesi için Allaha yalvarıyorum. Ama Kul hakkı asla affetmem ki bu kadar net...
    sn gundem,

Merak etme ben sinirlerimi aldıralı cok yıllar oldu. kolay kolay sinirlenmemde, kırılmamda. . . . .ama sorularınız tekrara dustuğu için olsa gerek forumun atmosferini bozmamak adına herseye cevap veya yorum yazmıyorum. Gözumden kacırdığım özel bir sorunuz varsa dilim dönduğunce cevap vereyim. ama bir seyi anlayın artık bu hisse trade hissesi yahu yuzde 5 hareket edecek diyorum o kadar hareket ediyor satıyoruz sonrası malum dusunce alıyoruz. gerisi de beni ilgilendirmiyor.

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    sn gundem,

Merak etme ben sinirlerimi aldıralı cok yıllar oldu. kolay kolay sinirlenmemde, kırılmamda. . . . .ama sorularınız tekrara dustuğu için olsa gerek forumun atmosferini bozmamak adına herseye cevap veya yorum yazmıyorum. Gözumden kacırdığım özel bir sorunuz varsa dilim dönduğunce cevap vereyim. ama bir seyi anlayın artık bu hisse trade hissesi yahu yuzde 5 hareket edecek diyorum o kadar hareket ediyor satıyoruz sonrası malum dusunce alıyoruz. gerisi de beni ilgilendirmiyor.

saygılarımla
    Sayın beşiktaşk saygı duyuyorum. Bu hisse özelinde sanırım şirkete her yönüyle hakimsiniz. Trade konusuna gelince ben trade etmem, istesem de edemem .Ben gerçek yatırımcıyım. Şirketin değerini biliyorum, bilmesem de başka çarem yok.. Zaten Sürekli kaybeden olmuşuz, bir gün olsa da bu hissede yüzümüz hiç gülmemiş. Bu hisse özelinde herşey düzeldi derken düzeltilen yatırımcı olmuş.. Bu şirkete benim gibi inanmış yatırımcılar adına Üzgünüm.... Saygılarımla...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •