Originally Posted by
berkimcans
EUPWR a saat 18.15.00 da emir göndermeyi unuttum, neyse pazartesiye kaldý artýk, ben 10 saliseyi yakalayabiliyorum gene mal gelmiyor, 01 saliseyi yakalayan öncelikli milyon lotlar önüme geçiyor, zaten satýþ da az olunca bana gelme þansý sýfýra yakýn, bu tahtanýn pazartesi 2. günde sýradan yatýrýmcýya gelmesi imkansýz, zaten gelirse de geçmiþ olsun! sadece 3. günde KRVGD yý yakalamýþtým onu da 4. günde sattým, 2 tavan daha gitti, 6. tavan da bozulmuþtu, Artýk halka arzlarýn da bir cazibesi kalmadý, 1.5 yýl önce 250 bin katýlan yatýrýmcý sayýsý bugün 2 milyonu buldu, 400 tl civarý mal geliyor, bu EUPWR lot sayýsý fazla olduðundan bin tl civarý geldi, artýk halka arzdan gelecek lotlar yatýrýmcý sayýsý arttýkça daha da azalacak! 10 tavan yapsa ne yazar! para kazandýran oransal halka arzlarda yok artýk! Bakalým halka arzlar hangisi ile patlayacak saadet zinciri böyle devam etmez!
Senin önce yada mili sn. Yazman biþey degiþtirmez öncelik aracý kurumlarda onlarýn baglantýsý ayrý....
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri