Sayfa 339/1001 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

1. İyi bayramlar.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,780
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Bu kardeşiniz iktidarda olduğu sürece faiz yükselemez faiz devamlı düşecektir. Göreceksiniz enflasyon da faizle beraber düşecektir
    Peki neden Şimşekten medet ummak için yanına gitti ?,boşuna demiyoruz huylu huyunu teneşirde bırakır.Ayni tava ayni hava.

Forumdaşlarımızın her iki bayramları kutlu olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,780
    Kılıçdaroğlunu ziv,ziv takip den trol ordusu var,amaçları provakasyon, bunları kim taktı onun peşine ?,sorsan iktidara bizim haberimiz yok der tabiki,bu forumdada var,ama onlarıda takip eden bir güç var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,780
    Netflixte boğa,boğa (chokehold) filmini izledim,kıvanç tatlıtuğ oynuyordu,filimde guya yolsusluk yapan bir adamın,egede bir köye göçüylen gelişen olayları anlatıyor,köyde çoğu tepkili vs,aklıma hemen zat geldi,adam ve çevresi ülkeyi soydu halktan çıt çıkmıyor

Cafe Trend&Trade VIII

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun !!

“Bir gün ulusu sizin gibi beni anlamış gençliğe bırakacağımdan çok memnun ve mesudum. “Mustafa Kemal ATATÜRK

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Günaydın TÜRK MİLLETİ

9 aylık bebek bile yalanlara en fazla 5 yada 6 kez kanar.

Yalanlarla ve olmayan gazlarla hala muhalefet yapan akp ve tayfası bilmeliki.

Artık koptunuz bu dünyadan ve gerçeklerden.

Kibrinizde her yerinizden akıyor.

Dünyayı ben yarattım dersiniz.

Soğan karın doyurur ve yemeklerin olmazsa olmazı.Artı sade artı peynirle bulgurla fasulye ile yenir.

Sizler Togg Togg bizler hep yok yok oy derken yenilerde katıldı yok yok oy diyen.

Lakin hala çalma düzenekleri konuşuluyor.Her zamanki yaptığınızdan başka şansınız kalmamış gibi.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,780
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Günaydın TÜRK MİLLETİ

9 aylık bebek bile yalanlara en fazla 5 yada 6 kez kanar.

Yalanlarla ve olmayan gazlarla hala muhalefet yapan akp ve tayfası bilmeliki.

Artık koptunuz bu dünyadan ve gerçeklerden.

Kibrinizde her yerinizden akıyor.

Dünyayı ben yarattım dersiniz.

Soğan karın doyurur ve yemeklerin olmazsa olmazı.Artı sade artı peynirle bulgurla fasulye ile yenir.

Sizler Togg Togg bizler hep yok yok oy derken yenilerde katıldı yok yok oy diyen.

Lakin hala çalma düzenekleri konuşuluyor.Her zamanki yaptığınızdan başka şansınız kalmamış gibi.YTD.
    Ne yazıkki huyları böyle,biz buna huyu batsın deriz,tabiki hepsinin batmasını isteriz,besbelli oy verecek olanlar bunu görüyor,en baştada benim ilim,kurtuluş savaşında ön plandaydı,gerçekten yazık,gerçi bunlar osman aga asker toplarken dağlara kaçmışlardı,işte onlar bunlar şehirde yoğunlaştılar

Sayfa 339/1001 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •