Sayfa 6/270 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 2159 madde; 41 - 48 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. ilk başta öyle demişti sonrasında ekonomi kanallarına canlı yayınla bağlandığı fort lauderdale floridadaki fuardaki yayınlarda ise nisan sonu mayıs başı demişti diye hatırlıyorum
    Yazdıklarım şahsi görüşümdür. Kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

2.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Hisse 0.4 doların hemen üzerine attı kendini. Coşku ve heyecan oluştu bünyede. Devamı gelir ve bu bir işaret fişeği olur inş.

Üstada soralım. BB neden bir puana yakın. 9lardan 8lere inme ihtiyacı hissetti. Mal piyasaya mı yedirildi. Yoksa cep to cep mi üstad?
    Tşkler, syg.

BB tekrar hisse oranını yükseltip eski seviyeye getirmiş. Tekrar 9 larda..
    Galiba tahtaya eski tabirle çok sinek dadandı son 4 ayda, yılbaşından bu yana.

Valla fon içerde. Bb içerde.. MK içerde.. Üstad içerde
    Dışarda kalmaya gelmez. Bekleyelim yüksek sezonu. Ne halt yiyecek

3.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    BB tekrar hisse oranını yükseltip eski seviyeye getirmiş. Tekrar 9 larda..
    Galiba tahtaya eski tabirle çok sinek dadandı son 4 ayda, yılbaşından bu yana.

Valla fon içerde. Bb içerde.. MK içerde.. Üstad içerde
    Dışarda kalmaya gelmez. Bekleyelim yüksek sezonu. Ne halt yiyecek
    Yalnış anlaşılma olmasın. . . . . . . Ben kamyonu 8.4xx 8.5xx arasında bosalttım. . . . . . . Allah bin bereket versin. . . . . Heeee su 7.65 desteği calısacakmı bakalım ona göre yine bakarız.

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

4. Başvurmayı ihmal etmeyin.

QUOTE=diyojen57;6391262]Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, 13 Mart 2023 tarihinde yatırımcılara yapılan sunumda, şirketin iştiraki Global Port’a “yatırım yapılabilir” notu almak için dünyanın en büyük yatırım bankalarından birisiyle görüşmelerin sürdüğünü açıklamış ve “Son dönemece girildi. Nisan’ın 1 veya 2. haftasında belli olur” demişti. Linki aşağıda yer alan kaydın 53.31 dakikasında bu görülmektedir.

https://globalyatirim.com.tr/tr/etki...lekonferanslar

Hisse fiyatı bu açıklamalarla 10 lira bandına çıkarken, sonrasında 7.80 liraya kadar gerilemiştir.

Nisanın ikinci haftası sonrası şirket tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılmamıştır. Açıklama sonrası hisse fiyatında yaşanan hareketler, açıklamanın manipülasyon amaçlı yapıldığı kuşkusu doğurmuştur. Beklenti yaratılan Açıklama ve sonrasında hisse fiyatında yaşanan düşüşün, SPK mevzuatı kapsamında incelenmesini talep ediyorum.

Yalan dolanla gemisini yüzdürenlere karşı hak, hukuk arayanlara iyi bayramlar.[/QUOTE]

5. Selamlar.. Bir yatırımcı olarak çok teknik bilgiye sahip olmasam da az çok ekonomik okur yazarlığım var. ama şunu anlamıyorum bir şeyin değerini ölü fiyatına getirmek kime ne kazandırır. GLYHO özelinde hisse fiyatının 2000'li yıllarda 5 dolar olduğunu bügünkü ekonomik koşullarda ve buna alım gücünü de kattığınız zaman hisse fiyatının yerlerde olduğunu herkes görebilir Yalnız bunu ifade ederken şirket tarafından açıklanmayıp, biz küçük yatırımcıların bilmediği bir durum söz konusu olmaması durumunda düşünebiliriz. Yine kendi adıma sayın KM ve tahta yapıcı oyunu eski yatırımcılar üzerine kurulduğunu görebiliyoruz. Bir eski yatırımcı olarak ha hisse bu fiyatlar ha ederine gelmemesi benim için hiç bir fark yok. Ben hisse fiyat anlamında arada kalan hiç bir fiyatlamayı kabul etmiyorum. Gelelim holdingin halka arz yoluyla piyasaya sürdüğü Naturelgaz ve Conse'deki fiyatlamalara.tek kelimeyle yazık yatırımcıya.. Buradaki fiyatlamayı takip ediyorum. kademeli alış düşünüyorum. Yine bir şirket %70 elinde bulunduran bir şirketin hisse fiyatının düşmesini neden? ister.. Üstelikte aynı alanda çoğu şirketten ekonomik kriterleri daha iyiyken.Saygılarımla..

6.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Yalnış anlaşılma olmasın. . . . . . . Ben kamyonu 8.4xx 8.5xx arasında bosalttım. . . . . . . Allah bin bereket versin. . . . . Heeee su 7.65 desteği calısacakmı bakalım ona göre yine bakarız.

saygılarımla
    25.4.2023 gun en dusuk 7650.... Son fiyat 7790... Yorumsuz

Saygılarımla.

Sn gundem geçmişi bırak anı yaşa
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    25.4.2023 gun en dusuk 7650.... Son fiyat 7790... Yorumsuz

Saygılarımla.

Sn gundem geçmişi bırak anı yaşa
    Sayın besiktask hangi anı yaşayalım. Bir yatırımcı olarak her gün ölüyoruz. Bundan sonrası en azından benim için ya istiklal! Ya Ölüm!
    Son olarak, Borsada geçen her günüme sadece lanet etmiyorum o kadar....
    Güzel ülkemizin bu borsasında bir yatırımcı olarak bulunmak acı verici, yatırımcının sahipsiz bırakılması, hep güçlünün yanında olunması endişe ve üzüntü verici... Ülkem için üzülüyorum.... Saygılarımla

8. 8,10 - 7,80 - 7,70 tl den alım yaptım. Bunlara göre bile zararlayım. Seçim sonrası meclis - başkanlık aynı ittifakta olması durumunda herhalde artış görme imkanımız olacak.
    Borsa düşerken Kutman bunu arttırmazdı. 10 TL'den 20 TL'ye çıksa idi, 115 TL'ye düşen THY'ye veya 75 TL'ye düşen KCHOL gibi şirketlere geçerdi yatırımcılar. Kutman'da bütün malı kendi kucaklamaz zaten.

Sayfa 6/270 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •