Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8019 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Burgan Bank Dijital Bankacılıkta (ON) bir miktar USD ile Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesabım var. Vade sonunda Merkez Bankası kurundan tekrar USD’YE dönmek istiyorum. Banka yetkilileri mobil şubeden benim yapmamı söylüyor.

USD alma işlemini normal döviz alma menüsünden yapılacağını belirttiler. Bu menüde USD satış fiyatları yüksek.

Burgan ON’DA Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat açıp vade sonunda USD’YE geçen kimse var mı? Mobil bankacılık üzerinden Merkez Bankası kurundan USD nasıl alınıyor?

Alıntı Originally Posted by hilmi Yazıyı Oku
    Burgan Bank Dijital Bankacılıkta (ON) bir miktar USD ile Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesabım var. Vade sonunda Merkez Bankası kurundan tekrar USD’YE dönmek istiyorum. Banka yetkilileri mobil şubeden benim yapmamı söylüyor.

USD alma işlemini normal döviz alma menüsünden yapılacağını belirttiler. Bu menüde USD satış fiyatları yüksek.

Burgan ON’DA Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat açıp vade sonunda USD’YE geçen kimse var mı? Mobil bankacılık üzerinden Merkez Bankası kurundan USD nasıl alınıyor?
    Tavsiyem böyle bir şey yapmaman saat 11 de şubede olman işi garantiye alman. Saati günü geçirdin mi bir daha dönüşte olmaz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tavsiyem böyle bir şey yapmaman saat 11 de şubede olman işi garantiye alman. Saati günü geçirdin mi bir daha dönüşte olmaz
    Katılıyorum.
    Saat 11.00’de Şubede hazır bulunun. Yine mobilden yapılacak derlerse koyun cep telefonununuzu masanın üzerine. Beraber yapalım diyin.
    Mobilden olmazsa Şubeden yapmalarında ısrar edin. Saat 12.00 geçerse geçmiş olsun.
    Müşteri temsilcinize yazılı talimat da verebilirsiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Katılıyorum.
    Saat 11.00â€â•de Şubede hazır bulunun. Yine mobilden yapılacak derlerse koyun cep telefonununuzu masanın üzerine. Beraber yapalım diyin.
    Mobilden olmazsa Şubeden yapmalarında ısrar edin. Saat 12.00 geçerse geçmiş olsun.
    Müşteri temsilcinize yazılı talimat da verebilirsiniz.
    "Müşteri temsilcinize yazılı talimat" elinizi güçlendirecek en sağlam yol.

Geçmiş olsun hilmi, sen artık kümestesin ve kaderin belli.
    Bu KKM zımbırtısını niye icat ettiler sanıyorsun ? millete sentetik dolar konforu yaşatıp sonra karamanın oyunu sonra çıkar oyunu diyecekleri en baştan belliydi. youtube da onlarca videoda bas bas bağırdılar dolara dönüşte zararınız çok olabilir diye. şu an bilinçli olarak makasları açtılar senin düştüğün durumu uzun vade sürdürüp herkesi zorunlu tl misafiri yapacaklar.

Doları olan adam her zaman dolar tutmalı, nebatinin zihni sinir projelerine güvenip bu yola girenlere dönüş yolu çok zor artık. kol kesmeden kol gibi fatura ödemeden dönüş yolu mümkün değil. amaçları zaten bu kitleye "kitlemekti" onu da başardılar sanırım

Burgan Bank Dijital Bankacılıkta (ON) bir miktar USD ile Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesabım var. Vade sonunda Merkez Bankası kurundan tekrar USD’YE dönmek istiyorum. Banka yetkilileri mobil şubeden benim yapmamı söylüyor.

Burgan Bank Dijital Bankacılıkta (ON) bir miktar USD ile Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesabım var. Vade sonunda Merkez Bankası kurundan tekrar USD’YE dönmek istiyorum. Banka yetkilileri mobil ÅŸubeden benim yapmamı söylüyor.

Ne yaptınız merak ettim doğrusu.
    Dolara sorunsuz dönebildiniz mi?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •