Sayfa 687/903 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 7221 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Islem hacminde onuncu sirada bugün. 20 milyon lot islem olmuş. Her ne kadar baskilama fiyati düşürme çabası varsa da mala talep de çok yüksek. Eskiden işlem hacmi dardı , tahta 3 5 bin lotla devre kesip dibe vurabiliyordu. Alt kademlerde sürekli yuksek miktarda alıcı bekliyor. Bölünme sonrasi düşen fiyat tahtaya ilgiyi artırdı. Hele ki son iki gün gelen kaplar ve eupwr arz etkisi piyasada müthiş ilgi oluşturdu. Tahtacı bu ilgiyi kırmak için çok uğraşsa da bir yerde mecbur olacak yukarı sürmeye. Gelen kapları degerlendirecek olursak, merinos demek sasa erdemoglu demek aksen demek enerji devi demek . Buradan anlasilacak şey bu ülkede büyük çaplı güneş enerjisi tesisi yada elektrik altyapi tesisi kurulacaksa orada gesan olacak demektir. Kendi adıma gesanlari eupwr ile değiştirme fikrimi ertelemeye karar verdim. Özellikle depolamali ges kurulum işinde lisans onayı alacak kurumlar kurulum icin gesanin kapısını çalacaklar. Malzeme temini eupwrdan olsada işin kaymağını gesan yiyecek gibi görünüyor.

2. Ben de aynı düşüncedeyin sn. Hissedar01. Hele bugünkü kaptan sonra ve ilk çeyrekte alınan işlerin dörtte üçü gesanın olduğunu öğrendikten sonra fikrim daha da pekişti.
    Artık hisseyibaskılamayı da bi yere kadar yapabilirler. Bugün diğer ges hisseleri astor alfas yeo kontr da yükselişe geçmişken bu baskının fayda etmeyeceği görülecektir diye düşünüyorum. Bilanço da yaklaştıkça buralardan yönünü tukarı çevirmesi lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Dostum bence bakış açın yanlış, bu kap sonrası mal boşaltma değil, çok açık bir şekilde kap sonrası mal baskılama. Girişim elektriğin devasa kapları sonrası günleri bakın isterseniz. Genelde bir iki gün baskılar sonra harekete geçer. Piyasa değeri zaten 30 milyar TL'ye düşmüş. Daha nereye basacaklar. Belki iddialı olacak ama bu şirketin dibi 30 milyar TL'dir.
    Daha önce defalarca bunu yaptılar, yükseltip aşağıya basıp patron tarafından kap gelince ise baskılayıp mal toplama. Sorun yok beklemeye devam 70 TL altı her fiyat bence bedavadır. Yatırım tavsiyesi değildir,amatör ve cahil bir yatırımcıyim.
     Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Islem hacminde onuncu sirada bugün. 20 milyon lot islem olmuş. Her ne kadar baskilama fiyati düşürme çabası varsa da mala talep de çok yüksek. Eskiden işlem hacmi dardı , tahta 3 5 bin lotla devre kesip dibe vurabiliyordu. Alt kademlerde sürekli yuksek miktarda alıcı bekliyor. Bölünme sonrasi düşen fiyat tahtaya ilgiyi artırdı. Hele ki son iki gün gelen kaplar ve eupwr arz etkisi piyasada müthiş ilgi oluşturdu. Tahtacı bu ilgiyi kırmak için çok uğraşsa da bir yerde mecbur olacak yukarı sürmeye. Gelen kapları degerlendirecek olursak, merinos demek sasa erdemoglu demek aksen demek enerji devi demek . Buradan anlasilacak şey bu ülkede büyük çaplı güneş enerjisi tesisi yada elektrik altyapi tesisi kurulacaksa orada gesan olacak demektir. Kendi adıma gesanlari eupwr ile değiştirme fikrimi ertelemeye karar verdim. Özellikle depolamali ges kurulum işinde lisans onayı alacak kurumlar kurulum icin gesanin kapısını çalacaklar. Malzeme temini eupwrdan olsada işin kaymağını gesan yiyecek gibi görünüyor.
    Benzer düşünceler içindeyim.
    Eupwr tavan serisini bitirip bir şekilde (eğer Gesan ın tahtacısı burayı da kontrol edecekse) tahta bir dengeye gelene kadar Gesan çok fazla hareket etmeyecek diye düşünüyorum. Ondan sonra göreceğiz neler olacak.
    Gesandan tek lot satmayı düşünmüyorum doğrusu.
    Çaya devam.
    Sabır etmeye devam.
    Her koyun kendi bacağından asılır.
    Bunlar alım ya da satım önerisi değildir.

4. Tahtacımız 65-62 civarına indirecekti dün gelen haberle yükselişe engel olamafı. Bugün tekrar deniyor aşağıya. İlla indirmek istiyor o bölgeye. Bu birinci ihtimal
    Ya da dünkü haberle mal boşaltmaya devam etti ve ediyor

5.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Tahtacımız 65-62 civarına indirecekti dün gelen haberle yükselişe engel olamafı. Bugün tekrar deniyor aşağıya. İlla indirmek istiyor o bölgeye. Bu birinci ihtimal
    Hocam sektör bu ivmedeyken ve Girişim elk. bu çapta işler alırken neye göre mal boşaltıldığını düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bariz baskı var, bunun iki temel sebebi olduğunu düşünüyorum. Birincisi europower'a girmek isteyenlerin malını aşağıdan almak. İkincisi ise 80 90 arası maliyetlenenlerin malını almak. Büyük haberler sonrası baskı yapıp birkaç gün sonra yükseltmek gesan tahtacısının karakteridir. Bu da az çok şirketi tanıyanlar için bulunmaz nimet. Yatırım tavsiyesi değildir amatör cahil adamın tekiyim
    mal bizim olumlu konuşuruz hep ama bu bariz baskı.. takasında bozulma yok... aynı baskıyı kontr de görmüştüm geçmişte sonrası fişek..

bu saatten sonra bize beklemek düşer.. tabi bugün 72 üzeri kapatsında
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Tahtacımız 65-62 civarına indirecekti dün gelen haberle yükselişe engel olamafı. Bugün tekrar deniyor aşağıya. İlla indirmek istiyor o bölgeye. Bu birinci ihtimal
    takasta sıkıntı yok ama kısa da al sat la mal boşaltıyor kısmı değil de adamlar ekmeginde diyelim.

dün neredeyse +4 lerden satan tacirler bugun alım tarafına geçmiş..

qnb trade yapmaya çalışıyor tahtada sanırım. ya da yabancı satışı da olabilir.

satın ulan ilk 4 ayda 4.6milyarlık iş almışlar... yurtdışı halen etkin değil yok..

Sayfa 687/903 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •