Sayfa 688/903 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 7221 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Hocam sektör bu ivmedeyken ve Girişim elk. bu çapta işler alırken neye göre mal boşaltıldığını düşünüyorsunuz?
    Günlük hareketler gayet net değil mi sizce ? Enerjilerde genel düşüş olsa anlaşılır ...her gelen kap sonrası düşmesi iyi niyetli değil ..birde genelin x2 düşmesi hiç iyi niyetli değil...şirket iyi evet ama küçük yatirimcilari urkutup zararına verdirmek çok kötü...dün vermiştim yarısını ama üzülüyorum gerçekten bu hisse hareketlerine ...umarım yanıltır beni de seans sonuna toparlar....

2. Buralardan yine yüklü ekledim artık gerisi nasip kardeşler.

3. Zalim tahtacı vur dedik sen ölduruyon...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Adamda mangal gibi yurek var bu hafta 60 milyon dolar ihale aldı her gun kafaya vururum diyor helal...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. portfoyün yarısı nakit yarısı gesanda 1/10 ile de yeşilde satıp kırmızıda alıyorum en azından stress atmak için ideal dün verdiklerim ile 70 aşagısında alım yaptım nerden döneceğini kestiremeyiz bence haftaya seçim rallisi start alacaktır bizde eski zirveyi görürüz ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    portfoyün yarısı nakit yarısı gesanda 1/10 ile de yeşilde satıp kırmızıda alıyorum en azından stress atmak için ideal dün verdiklerim ile 70 aşagısında alım yaptım nerden döneceğini kestiremeyiz bence haftaya seçim rallisi start alacaktır bizde eski zirveyi görürüz ytd..
    Seçimden önce neden ralli olacağını düşünüyorsun?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    portfoyün yarısı nakit yarısı gesanda 1/10 ile de yeşilde satıp kırmızıda alıyorum en azından stress atmak için ideal dün verdiklerim ile 70 aşagısında alım yaptım nerden döneceğini kestiremeyiz bence haftaya seçim rallisi start alacaktır bizde eski zirveyi görürüz ytd..
    Şu nakite geçme işini beceremedim hiç bir zaman PARA OLDUMU HEMEN HİSSE ALIYORUM kutlarım...

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Şu nakite geçme işini beceremedim hiç bir zaman PARA OLDUMU HEMEN HİSSE ALIYORUM kutlarım...
    para uyumaz ) ben hiç kalamıyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 688/903 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •