Sayfa 80/199 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 1587 madde; 633 - 640 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

Alıntı Originally Posted by yakamoz Yazıyı Oku
    arkadaşlar bunlar vazgeçecekler kendileri 1 m gececekler

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    .41 kuruş ayrılma hakkına kim katılır şu anda piyasa fiyatından satar gider o maddenin bir anlamı yok şu anda genel kurul zamanı yeniden değerlendirsin yatırımcı laf olsun diye yazmasak iyi olur

2. 1 tl altı bedelli yapamazlar laf olsun diye yazmayalım lütfen

3. Pasta...
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

4.  Alıntı Originally Posted by ccevril1983 Yazıyı Oku
    1 tl altı bedelli yapamazlar laf olsun diye yazmayalım lütfen
    Yaparlar once sermaye azaltimi sonra artirimi yoluyla

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sayin Cinali:
    Ieyho sayfasına birleşme ile yorum yapmışsın. Birde bilmiyorsan öğren demişsin ama yanlış yorum yapmışsın. Bu birleşme kararından önce her iki sirkete bağımsız değerlendirme şirketince birlesme ve değiştirme icin değerlendirme yaptırıldı.(oranlar şirketin kamuyu aydınlatma plartformunda mevcut) Bu oran ieyho için 0.41 ile 0.43.(%52 ile %55arası) Usaş için oran 1.64.73 dir. Usaşı kaçtan alırsanız alın, birleşmede elinizdeki lot miktarı % 64.73 ieyho hissesi ile değişecek. Ieyho da; 0.41 ,043 gibi bir oranda birlesecek. Ayrılma hakkı. Şirketlerin son bir sene içersinde ki fiyat ortalamasıdir bunu spk talep eder. Ayrılma hakkı bir zorunluluktur. Bu orana dışardan müdahale olmaz. Son bir yılın agırlıklı fiyat ortalaması alınır. Halka açık iki şirketin Birleşmesinde serbest marjda açılma da olmaz, bunuda iyi ögren. Bilyormuyumusum.ytd
    Son düzenleme : realiter; 14-07-2017 saat: 10:20.

6. Ayrılma hakkını kullanma konusuna gelince. Önümüzdeki ay birleşme için. olağan üstü genel kurul var.bu kurulda birleşmeyi kabul etmeyenler şerh koymak suretiyle ayrılma hakkını kullanırlar. Bu oran usaş için 0.41.3 . Ieyho için 0.24,6 dir. Genel Kurula internet ortamında da katılım oluyor. Illa toplantıya bizzat gitmeye gerek yok. Ytd

7. 0.51 verdim Allah bereket versin ortaklara bol kazançlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
     Alıntı Originally Posted by polatalemdar Yazıyı Oku
    0.51 verdim Allah bereket versin ortaklara bol kazançlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Siz iyi vermişsiniz tebrikler...bu melun kağıt beni bezdirdiği için 0.42 vermiştim...zaten hep öyle oluyor,ben sattımmı peşinden sattığım kağıtlar hep gidiyor

Sayfa 80/199 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •