Sayfa 689/892 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

bakalım vadeli endeks 15.30 dan sonra ne yapacak bir tepki yükselişimi yapacak gecen ay kapanışında.. yok bu sefer kalıcı bir şekilde yüksek mi kapatacak..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Seçimden önce neden ralli olacağını düşünüyorsun?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    seçimi satın almaları lazım 5000 üstüne hareket gelecektir bu benim düşüncem % 100 enflasyon olduğu yerde zirveden %50 geri gelmiş hisselerde risk alınmayacaksa borsayı bırakmak lazım nacizane. risk varsa kazanç vardır. nakite geçmek için geç kalındı
    1.ihtiyaç olmayan para
    2.doğru hisse
    3.bolca sabır

ytd.

3. Secim ikinci tura kalirsa bu tahtaciyla isimiz zor. O eziyet 15 mayis sonrasi, 10 is gunu daha surer, kac taban yedirir diye simdiden elleri kasiniyordur.

Ac gozluluk edip, cok da asagi surerse elinden tahtayi alan bir baba yigit cikarsa da biz guleriz.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

4. İflahımızı söktün be gesan

5. Sanki iki üç tavan yapmış gibi tabana gidiyor.

Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Sanki iki üç tavan yapmış gibi tabana gidiyor.
    ışık tutulmuş tavşan gibi kaldık acayip hareketler..

borsanın da fişini çektiler eskiden borsanın fişini çektiklerinde gesan saglam dururdu..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Selamlar arkadaşlar ...bu gün 25 bin adet europower alabildim...siparişim 45 bin adet idi..ancak bu kadar nasip oldu.. şu anda ederinin ne olduğunu bilmiyorum...ama beklentilerini fazlası ile biliyorum ..arzlarda oluşan hareketleri de bir miktar tanıdık..bakalım nasipte neler olacak ?? Tekrardan yenilenebilir enerji sektörüne döndüğüm için mutluyum...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar ...bu gün 25 bin adet europower alabildim...siparişim 45 bin adet idi..ancak bu kadar nasip oldu.. şu anda ederinin ne olduğunu bilmiyorum...ama beklentilerini fazlası ile biliyorum ..arzlarda oluşan hareketleri de bir miktar tanıdık..bakalım nasipte neler olacak ?? Tekrardan yenilenebilir enerji sektörüne döndüğüm için mutluyum...
    Hayırlı,uğurlu olsun keko üstad,kardeş şirketimize katılmanada sevindim,eskisi gibi daha sık göreceğiz seni galiba,

Sayfa 689/892 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •