Originally Posted by
Dore
Siz Koç musunuz?
Burcum: TeraziSavar (Yengeç)
Terazilerde hiç iyi anlaşamam çünkü kendimi bildim bileli. Daha doğrusu ilk tanıştığımda hep iyi anlaşıyorum. Zaman geçtikçe birbirimizden nefret ediyoruz. Onların o ne yapmak istediğine karar veremeyen doğası beni çok yoruyor. Lafın kısası terazilerden Allah'a sığınırım.
Bu aşağıda yazılı olanlardan hiçbirisi size uyuyor mu?
Merkür yönetiminde olan Başak, bilgiyi analiz etmekte kullanır. Kalite kontrol yöneticisi gibi hareket eder. Mükemmeliyetçilik yaparak işlevsel olanı seçer. Ancak detaylarla uğraşırken bütün resmi ve bütünün güzelliğini göremez. Seçimleri yaparken yanlış karar verme ve faydalı olanı seçememe korkusuyla kararsızlık çeker. Bu yüzden sinirsel gerginlik yaşar. Huzursuzluğa, didişmeye, sürekli hoşnutsuzluğa ve endişeye dönüşme riski vardır.
Değişken bir burç olan Başak aynı görevde uzun süre kalamaz. Çünkü yaptığı işte kendini otorite olarak göremediği için kendisi kadar iyi olamayan bir yöneticinin yanında acı çekmeye başlar. Asli görevi hizmet etmektir. Başkalarına servis vermeyi tercih eder. İçerik ve detaylarla uğraşmaktan, tablonun tamamını göremediği için iyi bir yönetici olamaz. İşin ruhunu, ana fikrini göremeyebilir.
Yaptığı işi gösteriye dönüştürmekten hoşlanmaz. Onun başarısı yaptığı işte detaylara verdiği önemden kaynaklanır. Mükemmel bir gözlemcidir. Her şeyi ince eleyip sık dokurken kendi kendini de aynı şekilde irdelemek ve eleştirmekten kaçınmaz.
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri