İzledim.. Yarisini izledim dışarı çıktım.. Eve dönünce diğer yarısını izledim.. Bütünlük bozuldu tabi pek anlayamadım anladiklarim şunlar.. Demokrasinin çözüm olmadığını söylüyor. Açıklar var diyor. Herkes eğitilmeli diyor.. Eğer herkes eğitimli olursa sistem işler ama eğitim de pahalı emek isteyen birsey herkesin harcı değil diyor..
Yani tek çozum egitim.. Güç eline geçince her eğitimli yoldan çıkabilir diyorum ben de
Ben hayatın bir okul olduğunu düşünüyorum. Yaşanılan deneyimler en güzel öğretmenler.. Başınıza gelen herseyden ya iyi yönde ders alırsın ya da alamazsın. Ve zamanla sekillenirsin. Kisiligin olusur.. Alınan bu dersler sizi ahlaklı, dürüst ve erdemli bir insan yaparsa sistem işler.. Yapmazsa hangi modeli uygularsan uygula faydası yok..
Bizi kurtaracak özel bir model yok.. Geçen bir arkadasta dedi. İş bireyselde bitiyor.. Dürüst, ahlaklı iyi bir insan isen barış ve huzur hep seninledir.. Butunu bireyler olusturur.. Bireysel olarak iyi olmaya odaklanirsak hersey kendiliginden isler.. Bir lidere bile gerek yok..
Bence
Demokrasiye inancınız yok peki Selim bey sizin neye inancınız var?
Yer İmleri