Sayfa 128/427 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 3414 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Teknik değil. Siyasi belirsizlikten ötürü borsanın düşmesiyle gelirse gelir.
    Seçim belirsizligi
    Seçimi kazanacak partinin ekonomi politikası önemli
    Seçimde 2. Tura kalmak borsa endeksini etkiler

Diğer taraftan doas 100 TL ye gelmez.
    Otomotiv firmalarında kâr oranı yüksek .
    Oran derken yüzdelik olarak.
    Doas için yol yukarı neden mi ?
    Elektrikli arać şarj istasyonunu kurup işleten esas parayı kazanacak demiştik 5 sene önce bir yerde.

Diğer taraftan; Doas 100 TL ye gelebilir.gelmez inmez diye birşey yok.
    biri bassın serbest emire alsana 100 TL doas.
     Alıntı Originally Posted by redoks78 Yazıyı Oku
    Doasin haftalık grafiğinde 100 tl desteğine gelecekmiş gibi bir görüntü var. Teknik anlayan yorumlayabilir mi?

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

2. Dolar haftalık grafikte aşağı trend desteğini gösterdim. Oraya gelir mi dokunur mu bilemiyorum. Para tekniği bozar diyorlar ya...Screenshot_20230507-184015_TradingView.jpg

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Şu seçim kazasız belasız sonuçlansa da artık memleketin gündeminden kalksa.

4. Bugün de bir numara yok.Bilançodan da gol atın da rahatlayalım.Hayatımızı ızdıraba çevirdin uyuz hisse.

5. Çalıardı müdavimleri.Yazın bre.Oradan da görüyorlar sizi..Öyle görünmiyim parlak bilanço gelir belki kurtulurum uyanıklığı olmasınBenim gibi sesli modda bekliyin.Nasılsa eninde sonunda yine sövecez

6. İlk çeyrekte deprem bağışları nedeniyle 2.1-2.2 milyar kâr beklemekteyim. 600 milyon deprem bağışı

7.  Alıntı Originally Posted by ereglili Yazıyı Oku
    İlk çeyrekte deprem bağışları nedeniyle 2.1-2.2 milyar kâr beklemekteyim. 600 milyon deprem bağışı
    Milletin elinden alamadıkları bir hissede gider göstermek istenirse alternatif çok.Havalar soğuk gitti kar marjımız düştü😁

8. Bağışlar vergiden düśmüyorsa patron zarar eder. Ben bağışların vergiden düştüğünü biliyorum.
     Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Milletin elinden alamadıkları bir hissede gider göstermek istenirse alternatif çok.Havalar soğuk gitti kar marjımız düştü[emoji16]
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Sayfa 128/427 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •