-
+1.0002 vermis dostum

Originally Posted by
friendly_1980
yarın hem rık hem de rık'e abananlar için ağır bi sınav var, daha geceden adamı uyku tutmaz o derece: )
-

Originally Posted by
servetbey
+1.0002 vermis dostum
hey dostum biliyorsun amerikan filmlerinde rik biraz sahtekar olur dikkat etmek lazım: ) bugün 0,021 vermiş ama yinede benim beklentime kıyasla ciddi başarı..bir hafta bekleyelim bakalım yükselişte hep bu rakamları verip ben şort fonuyum mu diyecek. yada sonuçları 1-2 gün atlamalı mı yansıtıyorlar, yarın eksi mi yazacak...
-
hjb de duruldu , ppz altında getiriyor
-
Duzeltme 0.021 vermis dedigin gibi ve MK 8%

Originally Posted by
servetbey
+1.0002 vermis dostum
-

Originally Posted by
dell14
hjb de duruldu , ppz altında getiriyor
arkadaşlar, hjb ve rik fonlarının son bir hafta içine düştükleri durumun sorumlusu benim ve tüm yatırımcılardan özür diliyorum. az bir miktar her ikisinden de almıştım, adım attığım toprakta ot bitmeyen bir tip olarak bunlara bulaşmamalıydım. ama bu gün her ikisini de satıyorum, inşallah eski performanslarına dönmelerine vesile olarak sizlere kendimi affettirebilirim
-
-
Gece eksi yerine arti yazmisim ama gerceklesmedi zaten bu durum..

Originally Posted by
servetbey
Misal HJB nin gecen aydaki portfoy dagilimina bakiyorum su anda
400bin eupwr var 21 tane de grtrk var ve -5.43% vermesi lazim yarina ama
tarihsel verilere bakalim...
orda da hisselerden eser yok o da ters repo ya donmus 89.36% gibi
-
DFI al bari tepetaklak gidiyo fon yonetimi duzeltemiyor senin sayende pozitife gecer sende mutlu yonetici de mutlu ne dersin

Originally Posted by
hayrani
arkadaşlar, hjb ve rik fonlarının son bir hafta içine düştükleri durumun sorumlusu benim ve tüm yatırımcılardan özür diliyorum. az bir miktar her ikisinden de almıştım, adım attığım toprakta ot bitmeyen bir tip olarak bunlara bulaşmamalıydım. ama bu gün her ikisini de satıyorum, inşallah eski performanslarına dönmelerine vesile olarak sizlere kendimi affettirebilirim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri