Sayfa 688/919 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Ulan HIRSIZLAR,

Aylık enflasyon yüzde 5. Diyelim hisse burda yani 15 lirada 1 ,2,3 4 ,5 vs ay kaldı .Bakalım alım gücü olrak nereye düşüyor hesaplayyayım.

1 ay sonra , 15 lira çarpı 0,05 enflasyon =15,75 lira .

2 ay sonra , 15,75 * yüzde 5 enflason =16,57 lira

3 ay sonra 16,57 lira *yüzde 5 enflasyon =17,39 lira

4 ay sonra = 17,39 *yüzde 5 enlafuon =18,25 lira..

Vs diye gider..

Ulan diyelim 4 ay 15 lirada kaldı , bugünkü 15 liranın , 4 ay sonraki karşılığı 18,25 lira olacak enflasyon sebebiyle.

Diğer değişle diyelim ki 4 ay daha 15 lirada kaldı, o günkü yani 4 ay sonraki 15 lira nın , bugünkü alım gücü karşığı da 15- 3,25 = 13 lira. Yani hisse her yatayda kaldığı sürece bile, aslından ennfiasyon nediyle bile her gün geri geri gidiyor.

Ulan

Aynı hesaplar da bundan önceki aylar için de geçerli . Hatta daha yüksek enflasyon yaşandı ilk 4 ay.

4 ayda yani yılın başından beri yaşanan enflasyon yüzde 30 larda.

4 ay önce 46 liraydı hisse.. yani enflasyonu da koyarsak 46*0,30 enfalsyon = 59,8 liraydı.

Ulan HIRSIZLAR, Çaldığınız paraların haddi hesabı yok . Size çanak tutanlarda ayrıca sorumludur bana göre.

Hepiniz HIRSIZSINIZ.

Yüksek enflasyon hesabı burdan, 2 sene önceye kadar da yapılabilir , ki ülkede son 2 senede her şeyin fiyatı minimum 5 kat arttı.

Ayrıca yüksek enlafyon 2025 sonuna kadar da sürecek.

Enflasyon 2025'te yüzde 19,3'e düşecek

Ankete göre, beklenen faiz artışlarına rağmen enflasyon yıl boyunca yüksek seyretmeye devam edecek ve Mart ayındaki yüzde 50,5 seviyesine kıyasla 2023 sonunda sadece yüzde 46,4'e düşecek. Enflasyonun 2024 sonunda yüzde 28,8'e, 2025 sonunda ise yüzde 19,3'e gerileyeceği öngörülüyor.

https://gazeteoksijen.com/ekonomi/fi...-azaldi-176610

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    Son düzenleme : lionnes1; 10-05-2023 saat: 13:16.

2. Borsa genelinde 5 milyon yatırımcı var bu sayının 10 milyon olmasını bekliyorum .

Baskılanan dolar bile anlık 19,55 oldu..

Yıllık enflasyon yüzde 50 ve Yüksek enflasyonun 2025 yılına kadar sürecek..

Pazartesiden sonra bist100 de kısa vadede yüzde 50 ralli , 2 senede ise 3 kat ralli bekliyorum bist100 de.

Bu hisse ciroya bakılır F/S olarak veya ek olarak Prospektif F/S de fiyatlanabilir.

Tüm bünlara ek Halka arz fiyatına 12 sene mncesine indirdiniz hisseyi .

Ulan HIRSIZLAR sizde ,bi Gram da olsa akıl kaldıysa tüm bu maddeleri düşünür hesap edip, bu yukardaki maddeler ışığında hissenin yükselesi mi sizin gibi HIRSIZLARA daha çok para kazandırır , yoksa buralarda sürünmesi mi sizin gibi HIRSIZLARA daha çok para kazandırır.

Sizin yatırımcı dostu olmaıdığınızı çoktan anladım zaten , o yüzden soryorum .HIRSIZLIĞINIZIN bari şeklini değiştirin , hisseyi yükleterek mesela HIRSIZLIK yapın da daha fazla para kazanın..Zaten her halukale siizn amacınız yatırımcıyı soymak , hem hissenin yükselişinde , hem de düşüşünde.

HIRSIZLAR SİZİ.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    Son düzenleme : lionnes1; 10-05-2023 saat: 17:16.

3. Spek Bey falan demiyorum artık size eskide kaldı... o zamanlar da hırsızlık yapmıştınız çünkü ulan diyordum bu herifler işini yapmak istiyor belki kısacılara değil bi yandan da herkese değil sadece uzun vadeli yatırımcılara kazandırmak istiyorlar, bunlara Spek Bey diyeyim diye. Ama bu sene yaptığınız devasa hırsızlık bu soygun inanılmaz düzeyde .. hem de üçünce kere yaptınız üstelik yıllık enflasyonun yüzde 50 olduğu bir ortamda ...

sizin adınız bundan sonra "HIRSIZLAR."

Son düzenleme : lionnes1; 10-05-2023 saat: 16:54.

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Geçen hafta 4 milyon 770 bin olan yatırımcı sayısı, ortalama 1 haftada 250 bin kişi daha artarak, 5 milyon 53 bin kişi olmuş ..

Seçimlerden sonra ve üstelik bu kadar yüksek enflasyonun olduğu bir ortamda yıl sonuna kadar, her ay , her hafta demiyorum , her ay diyorum, 250 bin kişi bile daha gelirse, yıl sonu 7 milyon kişi olmasını bekliyorum yatırımcı sayısının. 2024 yılı sonuna kadar ise 10 milyon kişi olması bekliyorum yatırımcı sayısının.

3 sene önce 2020 yılında 1 milyon yatırımcı vardı borsada.

https://twitter.com/MerkeziKayitTur/...65687421689856

Borsada ortalama 500 hisse var.

5 milyon bölü 500 hisse = her hisseye ortalama 10 bin kişi düşüyor. Tabi kötü hisselere daha az , yatırımcı dostu iyi hisselere daha fazla yatırımcı gider orası ayrı.

Ama bunun gibi soyguncu, Everest , Ağrı dağları çizen bir hissede, bir elin parmağını geçmez yatırımcı sayısı.

Sadece 5 günde 150 bin yatırımcı daha gelmiş borsaya .. 5 milyon 200 bin kişi olmuş yatırımcı sayısı.

Bu hızla yatırımcı sayısı 6 ayda bile 10 milyon kişi olabilir .

Pazartesiden sonra, kısa vadede borsa genelinde BİST 100 de , yüzde 50 ralli bekliyorum.2 sene içerisinde ise bist100 de 3 katlık ralli bekliyorum. Bu süreçte bu hissede ne olur bilmiyorum, tahmin edemiyorum. Çünkü salya sümüklü hırsızlar dadanmış buraya.

https://twitter.com/MerkeziKayitTur/...93034131062784

https://twitter.com/MerkeziKayitTur/...65687421689856

5. şişecam hissesinde , adamlar bu HIRSIZLARIN hissesinin piyasa değeri kadar lot almışlar bugün, sadece 1 günde.

17 milyon şişecam hissesi almışlar.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1149703

Bu hissede ise , HIRSIZLAR hala doymadı bu hissede. Sizin gibi HIRSIZLARI sizin gibi hisseyi de sk..ym

Son düzenleme : lionnes1; 10-05-2023 saat: 18:51.

6. Sayın Kılıçdaroğlu , borsa ile ilgili yine tweet attı... https://twitter.com/kilicdarogluk/st...30196713193472

"Borsa manipülatörleri, sizin gözünüzün yaşına bakmayacağım. Yemin billah olsun ki bakmayacağım!"

Sayın Kılıçdaroğlu , bu hisseden başlayın , bu hissedeki HIRSIZLAR tarihin en büyük soygununu yaptı ve yapmaya devam ediyor.

Ayrıca, bana göre Siyaset -Borsa ilişkisi giderek artacak çünkü 5 milyon yatırımcı var şu an ve bu sayının özellikle pazartesiden sonra yani seçimlerden sonra hızla artarak 10 milyon kişi olmasını bekliyorum..

Son düzenleme : lionnes1; 10-05-2023 saat: 19:45.

7. Ulan HIRSIZLAR , sanıyormusunuz ki ben böyle isyan ediyorurum size sürekli hırsızlar diyorum ve sonunda bi gün psikolojim dayanmayacak ve pes edip satacağım hisseleri .. Avucunuzu yalarsınız HIRSIZLAR sizi. İsterseniz ebenizin taaaaaaa ammna kadar düşürün hisseyi.. En falza batarım .Ulan HIRSIZLAR bu satten sonra olan oldu ben batmayı bile göze alıyorum artık ..

Ulan Hırsızlar önceki yazdıklarıma bakın , bu yukarda yazdığım hesapları yapabilen biriyim, bu bilgiye ve tecrubeye sahip biiriyim , hedefime varmaddan satarmıyım lan size Hırsızlar? Satarmıyım ?

Lan her gün size HIRSIZLAR diyeceğim ama hedefime varmadan da hisselerimi satmayacağım. Bu hisseyi sattıktan sonra da , bu hissenin yüzünü şeytan görsün .Bi daha adını dahi duymak istemiyorum bu hissenin.

Son düzenleme : lionnes1; 10-05-2023 saat: 21:26.

8. Twitterda her gün sizin isminizi ve bu tek kelimeyi yazmaya karar verdim ."HIRSIZLAR".

Herkes sizin ne mal olduğunuz görsün diye yazacağım taa ki elimdeki hisseleri hedefime gelip satana kadar. Gerçi ben sattıktan sonra hisse diyelim yükselmeye devam ederse bile sizin HIRSIZ olduğunuz gerçeğini hiç bi zaman değiştirmeyecek. Borsa tarihinin hırsız hisseleri tarihine geçtiniz çünkü .Ha bi tekrar edeyim isterseniz ebenizin taaaaaaa ammna kadar düşürün hisseyi.. Ben batışı bile göze aldım HIRSIZLAR. Burada da bi daha yazmamaya karar verdim. Bu sayfayı artık sadece ziyaretçi olarak takip edeceğim, herhangi bi şey yazmayacağım.

Son düzenleme : lionnes1; 10-05-2023 saat: 22:58.

Sayfa 688/919 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •