Sayfa 332/1003 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Bence de çekilmez. Kaset iddiaları ile ilgili konuşur belki.

2.  Alıntı Originally Posted by Truman06 Yazıyı Oku
    İng pirimli ddkkm için gerçekten %18 veriyormuş, bugün teyit ettim. Sanırım bir yıllık yaptıracağım, bu oran bir daha kolay kolay gelmez gibi geliyor bana.
    Gelmez, eurobondda 12 ye milletin dibi düşüyordu ki vergi var ayrica, %18yakin gelecekte zor

3. Yapı kredi $

19.80 den alıyor
    21.60 dan satıyor

4.  Alıntı Originally Posted by Truman06 Yazıyı Oku
    İng pirimli ddkkm için gerçekten %18 veriyormuş, bugün teyit ettim. Sanırım bir yıllık yaptıracağım, bu oran bir daha kolay kolay gelmez gibi geliyor bana.
    Sağol inanmadığın için..

5.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Yapı kredi $

19.80 den alıyor
    21.60 dan satıyor
    Bu makas aralığı böyle devam ederse bizim kkm'ler hepsi gümler zırnık koklatmazlar.Gidip dolar alayım desen anlık fiyat 21 ve üstü.Bugün kkm dönüşü olsa merkez bankası kuru 19.57.Mevduatçı ve küçük yatırımcıyı söğüşlemeye devam.
    Önceden tezgahaltı tezgahüstü oranlar diye konuşurduk.Şimdi dolarda altında her alanda tezgahın altında ikinci üçüncü piyasalar oluştu.Bu ne böyle kardeşim.

6.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    Sağol inanmadığın için..
    Estağfurullah, inanmak konusu değil. Benim miktara 40 bin dolara dahi oluyormuş, onun teyiti aslında. Paylaşımlar için çok teşekkürler

7. Mr muharrem saat 14 açıklamaları için olasılık tahminlerim…

1- memleket partisi olarak yolumuza devam ediyoruz ve adaylığımı geri çekmiyorum. sağa sola atışır sataşır vs
    ( bay ego olmak bunu gerektirir )

2- dün biliyorsunuz bir sağlık sorunu geçirdim. Uzmanlar ve doktorlar siyaset hayatımı devam ettirmememi tavsiye etti. Türk doktorlarını dinleyip her şeyi bırakıyorum.

3- Bay Kemal’i destekliyorum ( çok düşük )

4- Rte destekliyorum ( çok çok düşük )

8.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Mr muharrem saat 14 açıklamaları için olasılık tahminlerim…

1- memleket partisi olarak yolumuza devam ediyoruz ve adaylığımı geri çekmiyorum. sağa sola atışır sataşır vs
    ( bay ego olmak bunu gerektirir )

2- dün biliyorsunuz bir sağlık sorunu geçirdim. Uzmanlar ve doktorlar siyaset hayatımı devam ettirmememi tavsiye etti. Türk doktorlarını dinleyip her şeyi bırakıyorum.

3- Bay Kemal’i destekliyorum ( çok düşük )

4- Rte destekliyorum ( çok çok düşük )
    Birinci seçenek ile dördüncü seçenek aslında tek bir seçenek O yüzden dördüncü seçeneği söylemesine zaten hiç gerek yok.

Sayfa 332/1003 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •